Ubijen najbliži saradnik kruševačkog mafijaša

Goran Petrović Peta (48), najbliži saradnik narko-bosa Zorana Jotića Jotke, ubijen je jutros u 8.30 u Kruševcu.
Goran Petrović Peta (48), najbliži saradnik narko-bosa Zorana Jotića Jotke, ubijen je jutros u 8.30 u Kruševcu.

Prema nezvaničnim informacijama "Blica", za sada nepoznata osoba je pištoljem pucala u njega posle svađe u teretani hotela "Golf" u ulici Gavrila Principa b.b. Napadač je pobegao, a teško povređeni Petrović je prevezen u kruševačku bolnicu, gde je brzo po prijemu preminuo.

Podsetimo, Petrović je 2004. godine osuđen na 11 godina robije, kada je i Jotić osuđen na 12 godina zatvora zbog reketiranja Kruševljana. Veće sudije Maje Kovačević utvrdilo je da su Jotić i Petrović organizovali kriminalnu grupu i uz pretnje i batine iznuđivali velike sume od Kruševljana.

Jotkina grupa je, prema rečima sudije Kovačević, govorila oštećenima da su im "pare potrebne za potrebe njihove vojske koja čuva Kruševac i koja mora da ima automobile i mobilne telefone".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija