FOTO: Više sudara danas u Novom Sadu, dva kod Limanske pijace

Na uglu Puškinove i Bulevara cara Lazara oko 14:30h se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povređenih, ali su automobili potpuno oštećeni.

Na uglu Puškinove i Bulevara cara Lazara oko 14:30h se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povređenih, ali su automobili potpuno oštećeni.

U sudaru koji se dogodio na raskrsnici kod Limanske pijace, učestvovali su fijatova vozila, punto i stilo.

U vozilima su bili samo vozači.

Nije poznat uzrok sudara, a dok je trajao uviđaj došlo je do manjih saobraćajnih gužvi.

Inače, u poslednja 24 sata na području Novog Sada dogodio se veći broj udesa. Tako je na Detelinari automobil oborio devojčicu na pešačkom prelazu, dok je na prelazu kod Limanske pijace povređena starica. U sudaru na Bulevaru oslobođenja nije bilo povređenih, ali je napravljena značajna materijalna šteta.

Još dvoje ljudi je juče povređeno u nezgodama u Temerinskoj ulici i u Petrovaradinu.

Takođe, saobraćajna nezgoda dogodila se danas popodne kod Škole za dizajn "Bogdan Šuput".

Kako za 021 navode očevici, bilo je pitanje vremena kada će na ovoj lokaciji doći do udesa, pošto raskrsnica nije dobro obeležena jer nedostaje znak sa prvenstvom prolaza. Povređenih, srećom, nije bilo.

  • Observer

    19.09.2015 05:59
    Južni vetar
    Kad je južni vetar u starom Dubrovniku su se odlagale sednice Gradskog veća ! Molim policiju da nam prikaže podatke o kaznama za nasilnu vožnju, telefoniranje u saobraćaju, prekoračenje brzine u gradu, oduzimanju prednosti pešacima i biciklistima. Čemi ih uče u tim produženim auto školama. Kojim vozačima su uzete dozvole zbog kaznenih poena....?
  • basbas

    18.09.2015 19:56
    uzrok
    Blejanje preko mobilnog i buljenje u mobilni kucajuci poruke a istovremeno mozak na pasi i volan u jednoj ruci.
    Osvrnite se malo,primeticete da skoro svaki treci vozac radi ove radnje, narocito pri skretanju .
    Ni policija u voznji nije imuna od ovakve rabote.
  • DonJuan

    18.09.2015 17:21
    Poznat je uzrok: to je imbecilna voznja koju primenjuje 90% muskih vozaca u ovom gradu. Valjda im trulo da voze po pravilima i ogranicenju jer svi misle da su pametniji od saobracajnih inzenjera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija