Pola Beograda bez struje, kolaps u saobraćaju

Potrošači u širem delu Beograda ostali su bez struje. Bez električnog napajanja su Novi Beograd, Batajnica, Altina i Žarkovo.
Potrošači u širem delu Beograda ostali su bez struje. Bez električnog napajanja su Novi Beograd, Batajnica, Altina i Žarkovo.

Nestanak struje prouzrokovao je pravi kolaps u saobraćaju, jer ne rade semafori na najvećim gradskim saobraćajnicama.

U Ulici kneza Miloša je pravi kolaps u saobraćaju, jer su stale trole. Još uvek se ne zna šta je uzrok nestanku struje.

Na Aerodromu "Nikola Tesla" takođe nema struje.
  • Dr Iggyy

    19.09.2015 19:15
    LJUDSKI JE!

    Ovaj kvar je posledica besomučnog i besdušnog bombardovanja NATO 1999. godine. Valjda je premijer obznanio Jenkama da nam nadoknade štetu, ako već ne priznaju krivicu. Oni su svim raspoloživim i onih ostalih napali besomučno i totalno neprijateljski svu infrastrukturu naše zemlje i ljude. Ako su tada napravili grešku, mogu sada da je isprave. Nama su naneli štetu od sto milijarde dolara i ubili 2500 naših nevinih sugrađana. Sada smo veliki prijatelji, a bilo je i sa one strane prijateljstva, a mi skoro da smo isti. Ljudski je! Premijeru budi uporan, jer Vas upornost u Srbiji krasi. To pokažite uvek i u svako vreme, bez mucanja i zastajkivanja. To je patriotski prema svojoj domovini, a zatim i narodu, toliko pominjani u toku mandata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija