Grupa učenika u Vranju pretukla dečaka zato što je "malo feminiziran"

Maturanata Ekonomsko-trgovinske škole u Vranju u utorak uveče napala je grupa od 12 učenika. Prema rečima direktora škole, pretpostavlja se da je razlog to što je dečak "malo feminiziran".

Maturanata Ekonomsko-trgovinske škole u Vranju u utorak uveče napala je grupa od 12 učenika. Prema rečima direktora škole, pretpostavlja se da je razlog to što je dečak "malo feminiziran".

Osamnaestogodišnji učenik srednje škole u Vranju završio je na Urgentnom centru nakon što ga je u utorak uveče posle nastave napala grupa od 12 učenika, javlja B92. Prema lekarskom izveštaju o povredama, napadači su ga udarali u predelu glave, stomaka i prepona.

Direktor škole kaže da je povod za to što je dečak pretučen najverovatnije to što je "malo feminiziran".

Iz policije tvrde da su sve nasilnike ispitali i da će protiv svih biti podnete prekršajne prijave, a u školi će se suočiti sa određenim disciplinskim merama.

  • 20.09.2015 21:12
    svaka čast!!!
    Dvanaest na jednog!Hrabri vranjanci!
  • ns

    20.09.2015 08:47
    može im se, znaju da ne mogu odgovarati po zakonu a i da žrtva ne može ništa po zakonu, znači ti mene biješ a ja ne smem ni da te secnem ako sam slučajno slabiji i ne mogu istom merom da ti uzvratim, zakon "ćuti dok te k*ram" sramota za državu. i sad kad klinac nađe ćaletovu prangiju iz vojske i sve ih pokosi odgovaraće za višestruko ubistvo a ja bi mu dao medalju!
  • real

    19.09.2015 22:28
    direktor
    Ni malo primeren odgovor za jednog "direktora skole". Ovom izjavom je licno optuzio napadnutog ucenika da je sam kriv za to sto su ga nasilnici napali. Da ne trosim reci vise...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija