Poginula starica u Žablju

Janja Vukelja (1925) iz Žablja poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u tom mestu.

Janja Vukelja (1925) iz Žablja poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u tom mestu.

Do nesreće je došlo kada je Živko K. (1938) iz Žablja, vozeći automobil neprilagođenom brzinom, udario staricu koja se peške kretala kolovozom, saopštila je u ponedeljak policija. Ona je prevezena u Klinički centar Vojvodine, gde je preminula, dva sata nakon nesreće.

Protiv Živka K. će biti podneta krivična prijava koja ga tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

  • sofija

    31.08.2010 16:40
    sta reci
    zalosno i za jednu i za drugu porodicu
  • sofija

    31.08.2010 16:38
    sta reci
    zalosno i za jednu i za drugu porodicu
  • Dr Petrović

    31.08.2010 04:33
    Pokoj joj duši!
    Medicina ne priznaje dušu, ali priznaje duševne bolesti! Starost je doba gde potomstvo treba da vodi računa o pretku kao o detetu. Ko je vodio računa o 85 godina staroj ženi, kadase kretala putem? Ovaj put je nastradao i Živko, asutra?
    Koliko ima još starih ljudi koji tumaraju putevima i ko će sutra na njih naleteti i doživeti vrhunsku intimnost izazivanja smrti? Da li bi društvo bilo u stanju da više vodi računa o svojim precima, deci a ne o kučićima i mačićima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija