Mladić na Novom naselju ubijen iz osvete?

Pripadnici novosadske policije i žandarmerija uhapsili su Gorana M. (27) i Marka P. (26) iz Novog Sada, koji su osumnjičeni da su učestvovali u ubistvu Grujice M. (22). Grujica M. je ranjen juče hicima iz vatrenog oružja, a danas je preminuo u Kliničkom centru Vojvodine od zadobijenih rana. Osumnjičenima je odredjeno policijsko zadržavanje, a zatim će biti privedeni na saslušanje nadležnom istražnom sudiji, navodi se u policijskom saopštenju. Novosađani Goran M. (27) i Marko P. (26) biće danas privedeni na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda pod sumnjom da su učestvovali u ubistvu 22-godišnjeg Grujice Mitrovića na Novom naselju u petak posle podne.          
Novosađani Goran M. (27) i Marko P. (26) biće danas privedeni na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda pod sumnjom da su učestvovali u ubistvu 22-godišnjeg Grujice Mitrovića na Novom naselju u petak posle podne. Prvom osumnjičenom se stavlja na teret krivično delo teškog ubistva, a drugom pomaganje u tom delu.

Dnevnik piše da nije isključeno da je uzrok zločina to što je Grujica svojevremno istukao Marka. Inače, Marko je odranije poznat policiji po krivičnim delima u vezi sa narkoticima i imovinskim deliktima, a Goran takođe po delima u vezi sa opijatima, teškim krađama i razbojništvima. Grujica je pare za život zarađivao kao čuvar reda u lokalima.

Podsetimo, Marko i Goran su uhapšeni već u petak uveče zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu. Grujica je ranjen hicima iz vatrenog oružja, a u subotu je preminuo u Kliničkom centru Vojvodine od zadobijenih rana.

U pucnjavi koja se dogodila u petak oko 14 i 30 u ulici Todora Toze Jovanovića na Novom naselju, dvojica mladića su prišla žrtvi kada je sedao na skuter. On je počeo da beži, ali su ga sustigli i ispalili u njega od tri hica do pet hitaca. Oni koji su se zatekli u blizini kažu da su čuli pet pucnjeva.

Komentari 294

  • DEKI82

    04.03.2011 11:06
    ....
    BIO JE JAKO DOBAR DECKO...UVEK MI JE DAVAO NA VERESIJU BELOG PRAHA...:((..JBG
  • jelena rakic

    02.03.2011 23:23
    sramota
    SRAMOTA TREBA DA VAS BUDE ZA VASE JADNE KOMENTARE GRUJO POCIVAJ U MIRU NEKA TI JE LAKA ZEMLJA NEDOSTAJES NAM JAKO PUNOOOOO
  • Alapača

    06.10.2010 06:47
    Da l' smo bili u školi?
    Proverite koliko znate jezik i kulturu:

    www.pravopas.rs

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija