Jedan od pljačkaša zlatare i dalje u bekstvu

Radnica zlatare "Šiket", Eleonora Urban, koja je u petak s tri metka povređena tokom oružanje pljačke, iz Kliničkog centra prebačena je na Grudnu hirurgiju Instituta u Kamenici i van je životne opasnosti.

Radnica zlatare "Šiket", Eleonora Urban, koja je u petak s tri metka povređena tokom oružanje pljačke, iz Kliničkog centra prebačena je na Grudnu hirurgiju Instituta u Kamenici i van je životne opasnosti. Povređeni sin vlasnika zlatare, Aron Šiket, kojeg je metak pogodio u rame, pušten je na kućno lečenje, potvrđeno je u Kliničkom centru.

Podsetimo da je nekoliko sati nakon pljačke, policija uhapsila Nenada Skočića iz Paraćina, jednog od osumnjičenih, ali se i dalje traga za Andrijom Bjelodinovićem iz Kotora, za kojim je crnogorska policija raspisala međunarodnu poternicu zbog otmice i nedozvoljenog držanja eksploziva.

Skočić se prilikom saslušanja pred istražnim sudijom novosadskog Višeg suda branio ćutanjem, a pritvor mu je produžen na mesec dana. Iako ima bogat kriminalni dosije, do sada nije bio u zatvoru, a navodno se bavio vrbovanjem mladih ljudi za pljačke i razbojništva. Za Bjelodinovića, crnogorskog državljanina, sumnja se da je uspeo da pobegne s područja Novog Sada, u nameri da se domogne granice s Bosnom ili Crnom Gorom.

Skočić je uhapšen kada je odlazio po ukradeni "audi", kojim se odvezao u pljačku, a kod njega je pronađeno ukradeno zlato, kao i automatski pištolj "škorpion", kojim su ranjeni Eleonora Urban i Aron Šiket.

  • Amama

    27.09.2010 18:43
    ?!? Gde je sad milicija?
    Sta li je do sada radila milicija?

    Ako ga do sada nisu uhvatili, taj je vec verovatno odavno napustio NS, a mozda i Srbiju. Trebalo bi raspisati medjunarodnu poternicu protiv tog gada!
  • sale novosadjanin

    27.09.2010 14:13
    a ja ...
    lepo pricam da treba podici zid 5 m visok prema mne i da niko odatle nemoze da udje.
    i to vec 15 godina.
    i sad opet ja nisam u pravu ???
  • Drzi razbojnika

    27.09.2010 09:48
    redom
    sad malo u bosnu dok i tamo ne postane prijoritet gonjenja, pa u hrvatsku i tu se nekako krug zatvara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija