Devojčica povređena u nesreći

U Ulici Novosadski put u Veterniku desila saobraćajna nesreća u kojoj je povređena šesnaestogodišnja devojčica.
U Ulici Novosadski put u Veterniku desila saobraćajna nesreća u kojoj je povređena šesnaestogodišnja devojčica.

Hitna pomoć ju je prevezla u Dečiju bolnicu, a nezvanično saznajemo da je u teškom stanju.
Nesreća se desila oko 12 i 30, a saobraćaj se odvijao otežano naročito iz pravca Veternika prema Novom Sadu.

Informacija iz policije o tome kako je do nesreće došlo za sada nema. Na istom potezu, u avgustu prošle godine, nastradao je pešak na kojeg je naleteo automobil dok je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom prelazu. Čovek je od povreda zadobijenih tom prilikom i preminuo u Kliničkom centru.

  • SNKE

    29.09.2010 06:44
    Samo sto vece kazne i da vidis kako se zavodi red!Naseg coveka lupi po dzepu i vise mu nece pasti na pamet da napravi prekrsaj...(i ja sam vozac).
  • Adice

    28.09.2010 21:18
    @ bajker
    Tako je !!! Osim nas nekolicine , koji danima komentarišemo , niko drugi se ne javlja.... evo jedno pitanje za sve bahate vozače : Zamislite , da vam je , ne daj Bože , žena invalid... Kuda i kako bi trebala da pređe Somborski bulevar, a da je pri tome ne udarite , opsujete ili pokažete srednji prst ??? A sram bilo i Pavličića što otvara puteve koji nisu završeni... Bulevar koji nema semafore, NIJE ZAVRŠENA saobraćajnica !!!
  • Salajcani

    28.09.2010 20:54
    Juce je povredjen i 16-godisnji ucenik Tehnicke skole Pavle Savic, kada je na putu za skolu prelazio Temerinsku ulicu. Danas je valjda pusten kuci iz Decije bolnice. I pored nebrojenih zahteva roditelja i samih Salajcana grad nikako da postavi semafor na tom prelazu gde svi jure niz most ili se zalecu na njega. Treba li neko da polozi zivot na tom mestu kada nisu dosta tolike slomljene kosti pesaka?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija