Povređena devojčica stabilno

Stanje 16-godišnje devojčice koja je juče povređena u saobraćajnoj nezgodi u Veterniku, je stabilno, saznaje nezvanično Radio 021.
Stanje 16-godišnje devojčice koja je juče stradala u saobraćajnoj nezgodi u Veterniku, je stabilno, saznaje nezvanično Radio 021. Devojčica ima teške telesne povrede, prelom potkolenice i podlaktice, ali se očekuje da će uskoro biti puštena iz Dečije bolnice, gde se trenutno nalazi.

Nezgoda se dogodila u ulici Novosadski put oko podneva, a saobraćaj se odvijao otežano naročito iz pravca Veternika prema Novom Sadu.

Iz policije i dalje nema zvaničnih podataka o tome kako je došlo do saobraćajne nezgode.

Na istoj lokaciji, u avgustu prošle godine, nastradao je pešak na kojeg je naleteo automobil dok je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom prelazu. Čovek je od povreda zadobijenih tom prilikom i preminuo u Kliničkom centru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija