Povređene devojčice stabilno (Foto, video)

Petnaestogodišnja J.V, koju je u petak u Temerinskoj ulici udario automobil, u stabilnom je stanju i nalazi se na odeljenju intenzivne nege, saznaje Radio 021 u Dečjoj bolnici.  

Petnaestogodišnja J.V, koju je u petak u Temerinskoj ulici udario automobil, u stabilnom je stanju i nalazi se na odeljenju intenzivne nege, saznaje Radio 021 u Dečjoj bolnici. Njene povrede su teške i opasne po život.

Njena drugarica, S.A. je na odeljenju dečje neurohirurgije, a njeno opšte stanje je dobro i poboljšava se.

Devojčice su prelazile pešački prelaz kada je na njih naleteo crveni "jugo" novosadskih tablica. Hitna pomoć je odmah prevezla devojčice u bolnicu, a istražni sudija je obavio uviđaj.

Vozač, 53-godišnji Dušan M. iz Beočina ostao je nepovređen. Još nije poznat uzrok nesreće, a istraga je u toku.

Deo Šajkaške i Temerinske je bio zatvoren za saobraćaj.


  • Dex

    24.10.2010 08:55
    Da li je neko video kako su ih udarila kola?
  • suzana

    23.10.2010 11:30
    haos
    mog druga iz razreda su isto kola pregazila na iztom mestu pre mesec dana...
  • NS

    22.10.2010 21:15
    Kakav komentar
    ĐUBRE pešački na bulevaru gde je stradalo deta na rolerima je pregledno ali treba voziti malo sporije i reagovati kako treba a ne voziti 80 ili 100 pa i više na sat i reći da su pešački prelazi ne pregledni! Kad se prilazi pešačkom prelazu treba usporiti baš zbog toga što ne znaš ko će istrčati a dete ne zna kako da reaguje ali zato vozač treba da ZNA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija