Zamenik direktora Srbijagasa na slobodi

Zamenik direktora "Srbijagasa", Radosav Vujačić, osumnjičen da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je sredinom avgusta poginuo petnaestogodišnji dečak, pušten je iz pritvora.
Zamenik direktora "Srbijagasa", Radosav Vujačić, osumnjičen da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je sredinom avgusta poginuo petnaestogodišnji dečak, pušten je iz pritvora.

Protiv njega je novosadsko Više tužilaštvo podiglo optužnicu, a u daljem postupku braniće se sa slobode. Prema navodima zahteva za sprovođenje istrage, Vujačić je vozeći "audi A4", brzinom od 83 kilometara na sat, sa 1,9 promila alkohola u krvi, od nazad udario bicikl koji je vozio maloletni Milan L. Zamenik generalnog direktora "Srbijagasa" je, prema nezvaničnim saznanjima, tokom saslušanja izjavio da nije video dečaka, jer bicikl nije bio osvetljen, te da na delu puta na kojem se desila nesreća, nema ulične rasvete.

Dečak je stradao nekoliko stotina metara od svoje kuće, kada je pošao da kupi večeru. U toku istrage, saslušan je veći broj svedoka i obavljena su veštačenja. Vujačićev branilac, Dragan Gojković, uložio je prigovor na optužnicu, ali još nije dobio nikakav odgovor, posle čega će se znati da li će biti eventualne dopune istrage ili će optužnica stupiti na snagu.

Nesreća se dogodila 22. avgusta oko 22:45, u Podunavskoj ulici u Novom Sadu.

  • semtex

    28.10.2010 10:09
    ko je sledeci alkos sa audijem?
    Racic,Vujacic...gazite samo kad drzava dopusta...
  • novosadjan

    27.10.2010 22:47
    ubica da tuzi grad za pritvor koliko je samo para izgubio dok je bio u mardelji i pijanki propustio
  • Nemanja

    27.10.2010 08:41
    @ Selektivno

    Pa reci da znamo i mi:P

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija