Klinci pretukli čuvara skoro na smrt zbog šamara

Pedesetosmogodišnji čuvar gradilišta na Novoj Detelinari Miroslav K. pretučen je skoro na smrt i nalazi se u komi jer je jednom maloletniku udario šamar kada je ovaj ušao na gradilište, najverovatnije s namerom da nešto ukrade.

Pedesetosmogodišnji čuvar gradilišta na Novoj Detelinari Miroslav K. pretučen je skoro na smrt i nalazi se u komi jer je jednom maloletniku udario šamar kada je ovaj ušao na gradilište, najverovatnije s namerom da nešto ukrade.

Posle šamara klinac je otišao po još petoricu drugara koji su nesrećnog čoveka oborili na zemlju i šutirali ga po glavi. Njemu je polomljena lobanja, ima nagnječenje mozga i polomljenu vilicu. U izuzetno je teškom stanju i smešten je na odeljenju intenzivne nege u Kliničkom centru.

Policija je juče saopštila da je podnela krivičnu prijavu protiv 21-godišnjeg Bojana R. i još petorice maloletnih Novosađana zbog sumnje da su 23. oktobra, u ulici Katarine Ivanović, pretukli starijeg čoveka. Bojanu je određeno zadržavanje i priveden je na saslušanje istražnom sudiji novosadskog Osnovnog suda, dok su petorica maloletnika privedeni na saslušanje sudiji za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu.

  • Stond

    14.01.2011 16:54
    Demokratsko drustvo
    Da bi ga napravili, moramo najvise u pocetku investirati u zatvore, jer moramo imati mnogooo i jako velike zatvore da bi olosima, kriminalcima, bitangama i drugim omogucili da dugo i kvalitetno robijaju...teka kada im to omogucimo stanje na ulicama ce biti mirnije...

    A sta reci za Detelinaru???? sirota bjedna decica propale radnicke klase........nasli utehu u narkoticima a u nedostaku istih moze i ljepak...
  • VLASTA

    10.11.2010 07:29
    STOKA
    TREBA IH SVE MUCITI MESEC DANA DA VIDE KAKO JE,STOKA DETELINARSKA
  • komsinica

    02.11.2010 16:28
    istina
    Ljudi..da li neko zna da li je taj covek ziv?Nijedna informacija o tome,a covek je beskucnik.I da podlegne povredama tate od "maloletnika "ce zataškati stvar,kome ce on faliti????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija