Zaplenjeno 2 kg heroina u Novom Sadu

Novosadska policija zaplenila je više od 2 kilograma supstance za koju se osnovano veruje da je heroin i uhapsila tri osobe.

Novosadska policija zaplenila je više od 2 kilograma supstance za koju se osnovano veruje da je heroin i uhapsila tri osobe.

Zaplenjena droga bila je namenjena tržištu Novog Sada. Dvojica uhapšenih su iz Prijepolja i oni su, kako se saznaje, poslednjih meseci boravili u Novom Sadu i tražili veze kako bi proširili dilersku mrežu. Treći uhapšeni je iz Novog Sada.

U utorak, oko 18 sati, policajci su presreli škodu smederevskih tablica nedaleko od Danubiusa. Uhapšeni su Orhan D. (1984) i Darko B. (1983) iz Prijepolja, kao i Mihajlo P. (1980) iz Novog Sada, a policija je u kolima pronašla oko 2,2 kg supstance za koju se sumnja da je heroin.

Svima je određeno policijsko zadržavanje i biće privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

  • semtex

    28.10.2010 20:13
    ma kakav mitraljez
    Steta na njih metak trositi,sekirom to treba...pazi Gorane,vecini ljudi koji kontaju kao ti deca postanu narkomani.Ne kazem da sve ne ide iz porodice i da nesto stitim narkomane ali omogucavanje nekome da truje sebe radi novcane dobiti je opak zlocin...Takodje i ti mozes biti indirektno pogodjen kao zrtva razbojnistva od strane nekog narkomana...vrzino kolo je to,a kaznena politika ne postoji!
  • Goran

    28.10.2010 10:04
    Ne slazem se sa donjim komentarima. Ne treba nikoga ubiti zato sto je dilovao heroin, niti ga resetati mitraljezima. Gusarsko doba je proslo, a i Milosevicevo doba takodje.

    Ostavite se Tajlanda i ostalih zaostalih zemalja. Gledajte kako to radi Nemacka, Engleska, Holandija...

    I inace, za uzimanje heroina nisu krivi dileri nego bas ta 'deca' koju spominjete. I ta 'deca' ce naci heroin ako hoce i zele. Vise su tu krivi roditelji nego dileri, pa ih niko zbog pogresnog vaspitanja nece streljati.
  • semtex

    28.10.2010 10:03
    vize
    Treba uvesti vize "milogorskim studentima"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija