Uhapšen u Novom Sadu po interpolovoj poternici

Marko Mašanović (1982), državljanin Crne Gore, za kojim je raspisana Interpolova poternica, zbog sumnje da je 2005. godine, na Cetinju, počinio ubistvo, uhapšen je u Novom Sadu.

Marko Mašanović (1982), državljanin Crne Gore, za kojim je raspisana Interpolova poternica, zbog sumnje da je 2005. godine, na Cetinju, počinio ubistvo, uhapšen je u Novom Sadu.

Uhapšen je u zajedničkoj akciji novosadske kriminalističke policije i odreda žandarmerije, u četvrtak oko 13 sati, u iznajmljenom stanu na Trgu majke Jevrosime. Policija mu je odredila zadržavanje i biće u zakonskom roku izveden pred istražnog sudiju Višeg suda u Novom Sadu.

Osuđen za ubistvo ujaka

Kako se saznaje, on je pre pet godina iz pištolja ubio svog ujaka Mirka Uskokovića u centru Cetinja, za šta je prvo bio osuđen na četiri godine zatvora, a u ponovljenom suđenju na 17 godina. U međuvremenu je pobegao iz Crne Gore i poslednjih meseci je živeo u Novom Sadu, na Detelinari.

Kako su pisali crnogorski mediji, Mašanović je pucao u ujaka ispred njegove kuće, a njih dvojica su od ranije bili u sukobu. Nakon toga je Uskokovićeva supruga Ana istrčala iz kuće sa pištoljem i počela da puca nasumice. Zatim se pojavio i kum Uskokovića, Zoran Vukanović, koji je takođe izvadio pištolj i zapucao. Uskoković je preminuo nekoliko sati kasnije u Kliničkom centru u Podgorici.

  • Limančica

    30.10.2010 09:08
    slažem se...
    vize uvesti za cg!
  • Naturalizovani Novosadjanin

    29.10.2010 22:18
    Odgovor rodjenom Novosadjaninu
    Hvala na podrsci!Naravno da je dobro da se srecu ljudi iz raznih krajeva.I od onog sa brda se nesto moze nauciti, ali ovde govorimo o bahatosti i ponasanju koje nije dobro doslo u NS. I na "brdima" ima normalnih i civilizovanih ljudi.Novi Sad treba da ocuva tradiciju koju ima vise vekova. Ali ovo sto je napisano nece procitati ti bahati, jer oni ne koriste internet, ne citaju 021, vec gledaju i slusaju pink, tv dugu, grand i sl. tj.medije koji truju psihu i zaglupljuju narod, a njihovi vlasnici su mozda i svesni toga ali su nasli ciljnu grupu i izvor zarade.
  • 238PE

    29.10.2010 09:30
    ih
    Sta ja marim za tudjeg uju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija