Pokrao 83 vikendice

Policija je uhapsila Nenada M. (1983) iz Sremske Kamenice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio 83 krađe.

Policija je uhapsila Nenada M. (1983) iz Sremske Kamenice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio 83 krađe.

On se tereti da je, od avgusta do polovine oktobra, u Petrovaradinu, Sremskoj Kamenici i Ledincima obio 83 vikendice, odakle je krao alat, aparate za domaćinstvo, muzičke uređaje i televizore. Osnovano se sumnja da je Nenad prethodno ukrao i dva automobila, koje je koristio prilikom provala vikendica.

Policija će podneti krivičnu prijavu i protiv njegove nevenčane supruge, Samante R. (1984) iz Starih Ledinaca, zbog osnovane sumnje da je, zajedno sa njim, počinila jedan broj krađa.

Policija poziva građane čije su vikendice u ovom periodu pokradene da dođu u prostorije Policijske ispostave u Petrovaradinu ili da se jave na broj telefona 432 777.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija