Tukao majku pred devojkama

Dežurni istražni sudija Višeg suda odredio je zadržavanje sedamnaestogodišnjaku N. S. iz Novog Sada zbog nasilja u porodici.  
Dežurni istražni sudija Višeg suda odredio je zadržavanje sedamnaestogodišnjaku N. S. iz Novog Sada zbog nasilja u porodici.

Maloletnik je preksinoć istukao svoju majku R. S, u prisustvu dveju devojaka, a juče pre podne ponovio je napad. Majka ovakvo nasilje trpi već neko vreme, ali je sad odlučila da sve prijavi policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima, razlog za maltretiranje bilo je to što je osumnjičeni u stan došao s dve mlađe devojke i naredio majci da izađe odmah kako ga ne bi ometala u seksu. Kako se majka usprotivila tome, sin je nasrnuo na nju, piše "Nacionalni građanski".

Inače, N. S. čeka pravosnažnost presude maloletničkog suda zbog više krađa i razbojništva.

  • Nirvana

    30.10.2010 18:01
    Ne slazem sa Petrom... vrlo cesto se desava da roditelji jako lepo postupaju sa decom,a da se ona zbog drugih faktora socijalizacije kao sto su skola i grupe vrsnjaka , jako lose ophode prema drugima i prema samim roditeljima koji tako nesto nisu zasluzili, jer su mnogo ulozili u svoje dete. Kod dece se javljaju poremecaji u ponasanju, ali nisu samo roditelji krivi za to...ne iskljucujem opciju da postoji mogucnost, u zavisnosti o kakvoj porodici je rec... U ovom slucaju se konkretno otac ne spominje.... Gde je on u svemu tome? Ne vaspitava samo majka dete!!!
  • Janci 10

    30.10.2010 11:29
    Ja se slazem da su roditelji ti koji treba da vaspitavaju svoju decu, ali i drustvo u kojem se nalazi to dete takodje utice na ponasanje, te dete nasedne na negativne strane i to prihvata kako ne bi izgubio to, nazovi,dobro drustvo. Deca se u kuci ponasaju veoma fino kako bi sakrili ono sto rade na ulici kao sto su cigarete, alkohol i droga i napolju rade sta im volja. Zato cujemo po medijima kako roditelji kazu "tako nesto noje dete ne bi uradilo, u kuci se bas lepo ponasa".
  • Petar

    30.10.2010 08:57
    Kako poseješ tako ćeš i požnjeti!
    Zvuči surovo ali je tako, žao mi je žene ali mi je žao i momka koga je ona vaspitavala, njega je upropastila za ceo život!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija