Uhapšeni tokom primopredaje heroina

Kriminalistička policija uhapsila je Zorana P. (1982) iz Novog Sada i Petra J. (1979) iz Maradika, zbog sumnje da su neovlašćeno trgovali narkoticima.
Kriminalistička policija uhapsila je Zorana P. (1982) iz Novog Sada i Petra J. (1979) iz Maradika, zbog sumnje da su neovlašćeno trgovali narkoticima.

Oni su uhapšeni juče prilikom primopredaje 162 grama heroina. Pokušali su da pobegnu, ali ih je policija sustigla i odredila im zadržavanje.

Uz krivičnu prijavu, koja ih tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga, biće privedeni na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

  • Protivnik droge

    27.11.2010 11:45
    Ova Petra je izgleda trebala da kupi heroin od ovih dilera, pa sada nema od koga da kupi, krizira i ne zna sta pise :)). Inace, treba ovim dilerima dati po 20 godina robije, pa neka bude primer ostalima, a sve narkomane u geto na odvikavanje.
  • NS

    27.11.2010 09:23
    @Petra
    Petra na čemu si ti? Ima tu malo i alkohola a?
  • petra

    26.11.2010 22:59
    DODATAK
    Nema krupnih,drzava osmisli ekipu,tajna sluzba,ili kao sto jedan bivsi nacelnik,kada su ga pitali -Brankica insajder,kako novo ime utice ,da li su i novi ljudi,posteniji,i ja lupam -posteniji u necemu sto je tajno i nikome ne polaze racune,,rece covek,;"pa kakkve veze ima kako se sluzba zove,ona je SLUZBA,i to je to.
    sakupe ovi pacenici-policajci za drzavu drogu po granicNIM PRELAZIMA,SLUZBA DODJE,UZME,OTVORI RACUN U BANCI I N KARTICU POLOZE 600KILOGRAMA VRLO CIST DROGE,OSMISLE ANALITICARI PROFIL LJUDI,SPOJE IH,ILI POSVADJAJU,NAPRAVE OD 600KG. JEDNO DVE I PO TONE,(KRAJNJI ZBIR,I ONDA SE U NASEM GRADU OD 2001-E SE DOGODE 90-E IZ BEOGRADA,LJUDI PRODAJU DESETI DEO NEKRETNINA,ZBOG DUGOVA ZA ISTU TU KRS DROGU,ILI ZBOG DUGOVA DECE,DA I KOLA,SVE PROMENI VLASNIKE,.NEKE PO NEKOLIKO PUTA. SVE SLUZBA UZME,;"MOMCI SVE PRODATO,DJURA I OSTALI SIPTARI KAZU GOTOVO,OVI KAZU KTAJ.ONDA NEKI PJER LUIDJI KOLINA ODUVA SVE,PARDOPN KRAJ,PA OVE POBIJU,OVI SE JAVLJAJU ,DIZU RUKE KAO BANE,DOBRI SIN,CIST I MIRAN,TIH I FIN,IASPRICAJU SVE,DAJU SVE STEKOVE,O0STANU BEZ LOVE,ALI ZATO IH POLICIJA CUVA,ONI PRAVE LOVU,OD NEKE CRKAVICE,I PROJEKAT JE GOTOV. DROGA PRODATA,LOVE NIGDE NEMA,PA DO IDUCE PRILIKE.
    ETO TO SU SEFOVI,GZDE,---DRZAVA,SLUZBA,MORAJU PENZIJE I OSTALE DADZBINE DA ISPLATE,EVO
    NIJE SKORO BILO TOGA,ZATO JE DDOR PRODAT ZA GODISNJU ZARADU,(STO NISU PRODALI I OSIGURANJW DDUNAV,MAJKA MI TAMO RADI,VEC DDOR NAFTAGAS,I SADA CE NKU PREVARU ZA TELEKOM.............

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f