Saobraćajka na Bulevaru Evrope

Saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila dogodila se juče, oko 15 časova na uglu Bulevara Evrope i Futoške ulice.
Saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila dogodila se juče, oko 15 časova na uglu Bulevara Evrope i Futoške ulice. U udesu niko nije povređen, a oštećena su tri automobila: pasat, citroen i škoda.

Pasat se kretao Bulevarom Evrope u pravcu Limana, kada je u zadnji levi deo vozila udario citroen koji je iz futoške ulice skretao na Bulevar Evrope. Nakon udarca, vozač pasata je izgubio kontrolu nad vozilom i naleteo na razdelno ostrvo između kolovoznih traka, a pasat je završio na boku. Pre nego što se vozilo potpuno zaustavilo, lakše je udarilo u levi bok Škode, koja se nalazila u levoj kolovoznoj traci.

Sat vremena nakon nesreće saobraćaj se na ovoj raskrsnici odvijao se otežano.

Patrola saobraćajne policije obavila je uviđaj, a nakon istrage biće poznato ko je kriv.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f