Novosađanka poginula na mostu kod Beške

U teškoj saobraćajnoj nesreći na gradilištu novog mosta kod Beške u ponedeljak oko podne, na licu mesta poginula je 25-godišnja Novosađanka Ivana Jakovljević, dok je Miloš Kolarić (30) iz Beograda sa teškim povredama opasnim po život odvezen u Urgentni centar, gde je operisan.  

U teškoj saobraćajnoj nesreći na gradilištu novog mosta kod Beške u ponedeljak oko podne, na licu mesta poginula je 25-godišnja Novosađanka Ivana Jakovljević, dok je Miloš Kolarić (30) iz Beograda sa teškim povredama opasnim po život odvezen u Urgentni centar, gde je operisan. Oboje su radnici austrijske kompanije "Alpina", angažovane na izgradnji novog mosta preko Dunava.

Iz još nepoznatih razloga, automobil sa dvoje inženjera je probio drvenu zaštitnu ogradu i sleteo sa mosta koji se gradi. "Kija rio", beogradske registracije, sa visine od oko dvadesetak metara pala je na pesak između dva mosta.

Devojka je preminula na licu mesta, dok je njen kolega zadobio teške povrede opasne po život.

Radomir Štula, dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Novom Sadu koji je sa policijom uradio uviđaj, potvrdio je da je vozilo vlasništvo firme "Alpina", koja je angažovana na izgradnji mosta, a da su poginula i povređeni, radnici tog preduzeća. Po pričama radnika, dvoje inženjera, koji su od početka izgradnje mosta angažovani na tom poslu, išli su u kontrolu gradilišta. Kolima su, pričaju dalje očevici, došli iz pravca Beške do početka na novosadskoj strani.

Pretpostavlja se da je vozač hteo na tom mestu da okrene automobil i da su tada iz nepoznatih razloga pali sa velike visine.

  • Gaga

    01.12.2010 14:28
    Ivana je `81 godiste, dakle nema 25 godina.
  • Milan

    01.12.2010 08:07
    Neko mora da odgovara
    Ovo nema smisla put se radi već........ radovi su tako slabo obelženi da je to sramota, da ne pričamo o rupama i delovima pod blatom od kamiona. Nije samo deo kod Beše rizičan. Cela deonica od Subotice do Beograda nije bezbedna. Pogledajte deo na ulazu u Novi Sad, ako idete noću šanse su da sletite veće nego da ostanete na putu.

    Za ovakve propuste neko mora da odgovara.
  • Liman

    30.11.2010 06:48
    Da ne bi bilo zabune: automobil sa postradalima se kretao trasom mosta u izgradnji a ne trasom kojom se odvija saobraćaj. Informacija je bukvalno prepisana sa nekih drugih sajtova ali su neki objavili i fotografije. Jasno se vidi da se vozilo kretalo po delu mosta u izgradnji i da je odatle palo u provaliju. Polovična informacija je vrlo opasna i to se vidi već po prvim reakcijama čitalaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f