Napadnuti aktivisti DSS-a dok su delili letke

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije saopštio je da su napadnuti njihovi mladi aktivisti i da je jedan od njih povređen.
Gradski odbor Demokratske stranke Srbije saopštio je da su napadnuti njihovi mladi aktivisti i da je jedan od njih povređen.

U saopštenju se navodi da su omladinci DSS-a "na jednoj od najprometnijih ulica u gradu delili letke, u kojima su ukazivali na probleme novosadskih studenata i da je tada na njih nasrnuo nepoznat mladić i uz politički motivisane uvrede fizički napao dvojicu aktivista". Jedan od te dvojice završio je u Urgentnom centru gde mu je ukazana pomoć, navodi se u saopštenju bez detaljnijih podataka gde se i kada tačno desio incident i o kakvim povredama se radi.

DSS je zatražio od nadležnih da počinioca pronađu i kazne. Stranka Vojislava Koštunice pita novosadske čelnike da li će posle tog napada, kao i svakodnevnih članaka iz "crne hronike", napokon uvideti da njihovo proglašavanje Novog Sada za bezbedni grad "nije ništa drugo do skupljanje jevtinih političkih poena".

  • sale novosadjanin

    14.12.2010 15:36
    ipak
    na kraju,ja mozda necu ni biti proglasavan fasistom i teran iz moje zemlje-VOJVODINE.
    samo sam rekao,VOJVODINA -VOJVODJANIMA.
    ps-sve te bgd partije su iste-zar ne vidite.
    danas napadnuta deca dss sutra ds prekosutra g17 pa onda sns...
    sve su iste.
    hoce da nas zavade !!!!
    nemojte nasedati.
    VOJVODINA -VOJVODJANIMA BEZ BGD STRANAKA !!!
  • Piplfoks

    14.12.2010 08:18
    A da se razumemmo, ne pravdam ovaj napad i mislim da je dotični zaslužio da guli ozbiljnu robiju, kao i svi slični.
  • Piplfoks

    14.12.2010 07:49
    Kad se istorija, politika i logika uči do Kosovskog boja; kao prvo Lazare, to što je 90% urlajućih, primitivnih, plemenski opredeljenih morona bilo protiv parade, to ne znači da je protiv nje bilo 90% građana. U ovoj zemlji se na sreću ta dva pojma se još uvek ne podudaraju u potpunosti. Kao drugo, i da je 99% protiv, onaj jedan procenat ima pravo da iskaže svoje mišljenje ako se ono ne kosi sa zakonom i Ustavom; to što se kosi sa vašim samoproklamovanim, pagansko-kvazihrišćanskim kalašnjikov moralom nije nikakvo merilo. Nažalost, džabeti ja to objašnjavam; nikad vi nećete pojmiti granicu nečijeg prava da iskaže svoje mišljenje i momenta kada zaslužuje samo đon i pendrek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija