Bahatost taksiste snimila kamera

Novosadska policija je protiv vozača VIP taksija, Nebojše N. (40), podnela prijavu za nasilničku vožnju i krivičnu prijavu za nanošenje lakih telesnih povreda u saobraćajnoj nezgodi.

Novosadska policija je protiv vozača VIP taksija, Nebojše N. (40), podnela prijavu za nasilničku vožnju i krivičnu prijavu za nanošenje lakih telesnih povreda u saobraćajnoj nezgodi.

Niz prekršaja, koje je ovaj vozač napravio na raskrsnici Bulevara Evrope i Hadži Ruvimove ulice, zabeležen je kamerom iz sistema video nadzora gradskih saobraćajnica. On se tereti da je protivno saobraćajnim pravilima skrenuo ulevo, ali je tad shvatio da postoji fizička barijera koja sprečava ulazak vozila u zonu građevinskih radova.

Zbog toga je presekao put vozilima iz suprotne trake i popeo se na trotoar i biciklističku stazu.

Potom je na raskrsnici s Ulicom Veselina Masleše udario u "jugo", čiji je vozač hteo da se uključi u Hadži Ruvimovu. Tom prilikom, vozač "juga" N. K. (60) lakše je povređen, ali je osumnjičeni napustio mesto udesa i nastavio vožnju Hadži Ruviomovom, da bi zatim kroz crveno svetlo na semaforu, skrenuo levo na Bulevar Evrope.

Za nasilničku vožnju zakon predviđa 17 kaznenih poena i zatvorsku kaznu od 45 do 60 dana, kao i obavezno oduzimanje vozačke dozvole najamnje na 10 meseci.

  • X 1/9

    12.02.2011 21:00
    TRT
    PAN-TAXI --------------- J E D I N I
  • VLADA

    16.12.2010 07:32
    xaxaxaxax citam ove komentare i umirem od smeha i u isto vreme se grozim ovim ljudima koji kazu da ovaj lik kao nije nista kriv i ovo i ono.da se razumemo pre same raskrsnice ima OGROMAN ZNAK:ILI LEVO ILI DESNO NEMA PRAVO!!!osim toga i da nije video znak,da cujem te pametnjakovice kako ce obrazloziti ono sto je udario u juga,pa pobegao i prosao kroz crveno iz druge trake?????zasto nije polako zakocio kad je video da ne moze pravo i lagano se ukljucio dalje u saobracaj nakon sto saceka da ne bude guzva???!!!
  • ja

    16.12.2010 01:43
    OPET JA
    dao sam vec jedan komentar,ali moram jos jedan da dodam nesto.
    neki kao kazu nije video znak,nema ga i bla bla,brane taksistu.
    e sad,ako je on taksista on bi prvi trebao da zna da se ne moze pravo jer je kako kazete 12 sati je za volanom.znaci treba da drzi grad u malom prstu.svaku rupu da zna a ne da je put zatvoren.
    ustvari lik je I HTEO da skrene tamo na stazicu da ne bi slucajno napravio polukruzno u Hadzi Huvimovoj,jer je veorvatno hteo da udje u tu ulicu gde je udario tog juga.I tu nema vise sta da se prica.
    maloj deci pricajte da ovaj nije kriv itd...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija