FOTO: Sudar autobusa i punta u centru Novog Sada

Dve osobe lakše su povređene u sudaru punta i gradskog autobusa na liniji 5 koji se oko 14h desio u centru Novog Sada, u ulici Jovana Subotića kod kafane "Jedno mesto".

Dve osobe lakše su povređene u sudaru punta i gradskog autobusa na liniji 5 koji se oko 14h desio u centru Novog Sada, u ulici Jovana Subotića kod kafane "Jedno mesto".

Povređene su dve žene u puntu novosadskih tablica i one su zbrinute u Urgentnom centru. Na povrede se žalila i starica iz autobusa. Još nekoliko putnika se žalilo da je ugruvano, ali nisu tražili intervenciju lekarske ekipe.

Kako saznajemo, do sudara je došlo kada je žena za volanom fiata skrenula iz Pašićeve ulice u Jovana Subotića, trakom kojom idu vozila iz suprotnog smera. Pre sudara, vozač autobusa na liniji 8 je uspeo da izbegne udes. Fiat se kretao ka centru, a autobusi ka Klisi.

Zbog ovog udesa trenutno došlo je do kratkotrajnog kolapsa saobraćaja, a ulica Jovana Subotića bila je zatvorena od Kisačke do Miletićeve.

  • 17.12.2010 09:17
    Snimak sve govori. I kakva je kazna zakonom propisana za ovakve slucajeve dezorijentacije u sobracaju i ugrozavanja stotinak zivota?
  • G

    16.12.2010 23:04
    @... - da li to punto ima ubrzanje koje se može meriti sa F1, pa da nema vremena da se pritisne druga pedala, u narodu češće zvana kao "kočnica"?
  • ...

    16.12.2010 18:10
    evo snimak dogadjaja
    http://www.youtube.com/watch?v=PxCZzNvc53E&feature=player_embedded
    neko bi rekao smotana zena a neko ko bi realno pogledao bi skontao da joj se zaglavila sajla gasa i da je auto krenuo pun gas a tu nema vremena za ispravljanje volana... na snimku se vidi da auto i posle sudara izbacuje crn dim sto znaci da i dalje prima pun gas...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija