Pritvor zbog 11 krađa

Policija je jutros uhapsila četrnaestogodišnjeg S.Š, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio više krađa.

Policija je jutros uhapsila četrnaestogodišnjeg S.Š, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio više krađa.

On se tereti da je, od 25. novembra do 11. decembra, počinio 11 krađa u Bečeju i Novom Sadu i to uglavnom u prodavnicama, ugostiteljskim objektima i preduzećima, odakle je krao novac i različitu robu.

Osumnjičeni je, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, priveden sudiji Višeg suda u Novom Sadu, koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

  • E.T

    08.03.2011 18:02
    Ako se ne varam, to je mali koji se o svojim podvizima tj plackama hvali na netu gde je postavio i video zapis?
    Pre nekoliko meseci- dok sam spavao dubokim snom, on je provalio u moj stan. Kad je bio uhvacen bilo mi je receno da ce ga poslati u popravni dom.Samo par nedelja kasnije video sam ga kako se seta gradom! Dokle ce nam maloletnici nekaznjeno harati gradom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija