Srednjoškolci potežu noževe

U neposrednoj blizini Ekonomske škole, sinoć je došlo do sukoba desetak učenika, od kojih su neki imali noževe.
U neposrednoj blizini Ekonomske škole, sinoć je došlo do sukoba desetak učenika, od kojih su neki imali noževe.

Najgore je izbegnuto, možda zahvaljujući brzoj intervenciji policije, koju je pozvao jedan od slučajnih prolaznika, saznaje Radio 021. On kaže da su se u trenutku, kada se našao na trotoaru kod glavne pošte, učenici verbalno i fizički obračunavali. "I u tom trenutnku je jedan od njih počeo da trči noseći neku sataru, nož, dok su ga trojica držala za ruku. A ta druga dva dečka koja su bežala od njega su otišla na parking. Onda su i oni izvadili neke noževe i svađali su se", kaže naš slušalac. Očevidac ovog sukoba, kaže da je policiju pozvao čim je video da su učenici naoružani noževima.

Hladno oružje, baš kao i neki od učenika, nestali su čim su primetili policiju, a koja po dolasku nije mogla mnogo da učini. Kako nam je nezvanično rečeno u policiji, patrola nije imala nad kim da interveniše zbog narušavanja javnog reda i mira, jer su se učenici razbežali, a zatečeni su negirali da je došlo do tuče. Kako nije bilo povređenih, niti noževa, sve se završilo na pokušaju privođenja jednog od učenika, kojem je prisustvovao i novinar Radija 021. Do toga je došlo kada ni nakon upozorenja, učenik nije hteo da se smiri. Kada ga je policajac doveo do auta, počeo je da moli da ga pusti, što je policajac nakon malo vikanja i učinio.

U Ekonomskoj školi su Radiju 021 rekli da su čuli za obračun, ali da najverovatnije nije reč o učenicima te škole. Zvaničan komentar nisu mogli da nam daju, jer su i direktor i pomoćnica direktora, danas bili službeno odsutni. (D.S.)
  • zoltan

    30.12.2010 20:16
    Svi su izbačeni iz škole po kratkom postupku ili će sutra zajedno da sede u klupama?
  • 23.12.2010 21:32
    Eee Vukajlo, ti policajci su u periodu 1989. - 1994. isterani kao nepodobni, a dovedeni đetići, jarani i knindže - kursadžije i reketaši.
  • Vukajlo

    22.12.2010 10:36
    Nekada tamo davno osamdesetih godina bilo je sasvim normalno da ti policajac odvali samarcinu ako te uhvati da predvece sedis na Pekabetinom frizideru za sladoled. Bilo je sasvim normalno i uobicajeno da ti saobracajna policija nogom odvali auspuh na zoljici ako je bio suvise bucan. Tada se radilo na prevenciji. Kao klinca te utepaju od batina za nesto sto je sasvim normalno da uradis kao klinac, nauce te da postujes vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija