I dalje nepoznat ubica Branka Glušice

Ni posle godinu dana policija ne zna ko je ubio Novosađanina Branka Glušicu (55), dugogodišnjeg operativca Bezbednosno informativne agencije i UBPOK-a.  
Ni posle godinu dana policija ne zna ko je ubio Novosađanina Branka Glušicu (55), dugogodišnjeg operativca Bezbednosno informativne agencije i UBPOK-a.

U policiji kažu da se radi na rasvetljavanju ovog slučaja, kao i da ima dosta tragova i pravaca, ali počinilac ipak i dalje nije poznat. "Verujemo da će on biti pronađen", rekao je za Večernje novosti šef Odseka za krvne i seksualne delikte, Nikola Lazarević.

Podsetimo, Glušica je ubijen 24. decembra prošle godine, kada je izašao sa praznične večere kako bi otišao u radnju da kupi baterije za unukovu igračku. On je pri povratku iz nepoznatog razloga zaustavio kola na petsto metara od kuće, gde je na njega pucano kroz staklo na vratima.

Kako priča njegova ćerka Jelena, tome je verovatno prethodio poziv. Ona veruje da se njen otac ili nije nadao da će mu neko nauditi ili je sreo nekog poznanika, budući da je imao oružje kod sebe i svakako bi se odbranio.

  • Ja

    29.12.2010 14:14
    Ma to su gluposti, oni "rade na rasvetljavanju.." ne rade oni ništa, da su hteli da pronadju počinioca do sad bi ga našli.
  • Ja

    29.12.2010 14:12
    Ma to su gluposti oni "rade na rasvetljavanju", da su hteli da prinadju počinioca do sad bi ga našli.
  • srdjan

    27.12.2010 13:51
    Ma da.....i ne treba da traže, neće ni naći...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija