Ne opada broj krivičnih dela

U Novom Sadu se godišnje desi 12.000 krivičnih dela, kaže zamenik načelnika Policijske uprave Novi Sad, Stevan Krstić.  
U Novom Sadu se godišnje desi 12.000 krivičnih dela, kaže zamenik načelnika Policijske uprave Novi Sad, Stevan Krstić. Prema njegovim rečima, ta cifra nema tendenciju opadanja, jer je sličan broj krivičnih dela bio i na kraju prošle godine.

"U 2010. je u našem gradu bilo oko 12.000 krivičnih dela, što je otprilike isto onoliko sa koliko smo zaključili i prošlu godinu. Ono što se, međutim, promenilo je procenat rasvetljenih krivičnih dela", navodi on.

Krstić kaže da se ulično nasilje smanjilo u Novom Sadu i smatra da su tome pomogle policijske racije po gradskim lokalima i noćnim klubovima.

"Novosadska policija je u saradnji sa pripadnicima žandarmerije posećivala lokale, što smatramo da je dovelo do manjeg broja uličnih incidenata", kaže Krstić.

Dobra vest je činjenica da se broj saobraćajnih nesreća smanjio za čak 30 procenata, za koliko je smanjen i broj onih koji su nastradali na novosadskim ulicama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija