Vredne slike za pomoć Hadžiću u skrivanju

Policajci su tokom prepodneva pretresli kuću Zorana Mandića - Mandarine u Novom Sadu, bliskog prijatelja haškog optuženika Gorana Hadžića, saopšteno je iz Tužilaštva za ratne zločine.

Policajci su tokom prepodneva pretresli kuću Zorana Mandića - Mandarine u Novom Sadu, bliskog prijatelja haškog optuženika Gorana Hadžića, saopšteno je iz Tužilaštva za ratne zločine.

Na osnovu naredbe tužioca Vladimira Vukčevića, cilj pretresa koji je trajao do podneva, bio je potraga za dokazima i tragovima koji bi ukazali na osobe koje eventualno pomažu u skrivanju i koje bi mogle da pomognu u pronalaženju Hadžića.

Prilikom pretresa stana pronađeno je oko pedeset slika velike vrednosti, među kojima i fotografija slike - ulja na platnu poznatog italijanskog slikara Amadea Modiljanija, koja, po procenama, vredi više miliona evra. Sumnja se da je original te slike Hadžićevo vlasništvo i da je bila namenjena prodaji kako bi se pribavila sredstva za njegovo skrivanje, navedeno je u saopštenju.

Haški tribunal potražuje još dvojicu optuženika - Ratka Mladića i Gorana Hadžića.

  • Dusan-Fikroj

    01.01.2011 14:25
    prava definicija ovog etniciteta : Kome ovo nije s
    taj je pravi vojvodjaner !
  • Slavko

    30.12.2010 21:07
    vlasnistvo

    Gde pise da su to slike koje njemu pripadaju i cime se povezuju sa Hadzicem !? To je samo sumnja.
  • cuvar

    30.12.2010 20:39
    Mesto da ga prikopcaju na struju i podizu napon, glupiraju se- Jebala nas demokratija... U Tiletovo vreme mandarina bi vec rekao gde je Hadzija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija