Prošla kroz crveno na semaforu

Posle udesa koji se juče popodne dogodio na uglu Hajduk Veljkove i Ulice Novosadskog sajma tri žene su sa lakšim telesnim povredama odvezene u Klinički centar Vojvodine.
Posle udesa koji se juče popodne dogodio na uglu Hajduk Veljkove i Ulice Novosadskog sajma tri žene su sa lakšim telesnim povredama odvezene u Klinički centar Vojvodine.

Do saobraćajne nezgode je došlo pošto je na ''opel korsu'' koja je išla iz pravca Hotela ''Sajam'' naleteo džip marke ''folksvagen'', beogradskih tablica. Prema nezvaničnim informacijama, ''opel'' koji je vozila jedna od povređenih Novosađanki je prošao kroz crveno svetlo na semaforu u punoj brzini.

U folksvagenu se nalazio samo vozač koji, zahvaljujući vazdušnim jastucima koji su se aktivirali, nije povređen, ali je na njegovom automobilu pričinjena značajna materijalna šteta. Od siline udarca, u sudaru je oštećeno i vozilo marke ''jugo'', koje se našlo na raskrsnici.

  • Rayn

    11.01.2011 08:46
    Pravila za smaranje...
    Da ponovimo gradivo za iskusne vozacice, a i ostale:
    Tramvaj (koji zele da nam uteraju, pardon uvedu, pa da se spremimo)
    Pravilo desne ruke
    Znakovi
    Semafori
    Čika policajac

    Što znači za kružni tok: gledaj znakove (nacrtani su i na cesti), pali žmigavce i pamet u glavu, bez nervoze
  • semtex

    08.01.2011 14:42
    Bee @
    U Srbiji jos vazi pravilo desne strane osim ako nije saobracajnim znakom drugacije naredjeno....
  • Bee

    07.01.2011 19:42
    kruzni tok
    Ja dok se nisam odselila u inostranstvo sam poznavala samo kruznu raskrsnicu na Strandu. u kojoj nije bilo nikada saobracaja. Kruzni tok je odlicna stvar! Ovde gde ja sada zivim uglavnom su sve raskrsnice takve. (tromedja A,D i CH) Cak i velike sa po 15 ukljucenja. Ne trose struju, usporavaju saobracaj pa je manje stradalih pesaka, a pravila su jasna. Nije pravilo desne ruke kao sto je neko gore napisao, vec pre ukljucenja u raskrsnicu moras da pustis sva vozila koja dolaze sa leve strane. Obrnuto pravilo je u Engleskoj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija