Veterničanin poginuo u udesu

Tridesetogodišnji stanovnik Veternika Darko Tenji poginuo je u noći između četvrtka i petka u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u tom mestu.  
Tridesetogodišnji stanovnik Veternika Darko Tenji poginuo je u noći između četvrtka i petka u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u tom mestu. Portparolka Policijske uprave Novi Sad, Mileva Tomić, kaže za Radio 021 da se udes dogodio malo iza ponoći.

"Na "hjundai" žrtve naleteo je "reno" koji je vozio, takođe meštanin Veternika, 25-godišnji Zoran P. koji nije ustupio pravo prvenstva prolaza poginulom vozaču", navodi Tomićeva. Reno je dolazio iz pravca Novog Sada i skretao je levo, dok je Hjundai, kojim je upravljao Tenji, dolazio iz pravca Begeča.

Obavljen je uviđaj i oba vozila su poslata na tehnički pregled. U izvlačenju nastradalog vozača iz automobila učestvovali su i vatrogasci.

Tomićeva dodaje da, prema njenom saznanju, Zoran P. nije povređen. Alkotest je pokazao da je imao 0,27 miligrama alkohola u organizmu. Protiv njega će biti podneta krivična prijava.

  • D.H.

    11.01.2011 13:00
    TUGA
    Darko će svima nedostajati,takav se dečko ne zaboravlja.
  • cuvar

    09.01.2011 16:41
    Da li neko zna kako mu se zove otac?
  • GoranS Futog

    08.01.2011 16:56
    Saucesce
    Saucesce porodici poginulog Darka. p.s. Danas svi imaju dozvolu i eto kako zavrsavaju neduzni vozaci. Najgore je to sto njega vise nema i to nikakva kazna nemoze da zameni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija