Nastić dokazao da nije zlostavljao decu

Vuk Nastić, kome je pre sedam meseci američki sud oduzeo decu i zabranio mu da ih viđa zbog navodnog zlostavljanja mališana, dokazao je na poligrafu da nije kriv i taj argument će verovatno i presudno uticati na ishod suđenja zakazanog za 26. januar.

Vuk Nastić, kome je pre sedam meseci američki sud oduzeo decu i zabranio mu da ih viđa zbog navodnog zlostavljanja mališana, dokazao je na poligrafu da nije kriv i taj argument će verovatno i presudno uticati na ishod suđenja zakazanog za 26. januar.

Vuk se dobrovoljno podvrgao poligrafskom ispitivanju i prošao. On ističe da je supruzi Verici i njemu ovo velika satisfakcija pred suđenje na kojem će se boriti da im se vrate ćerka Nastasija (5) i sin Damjan (8), koje mesecima nije čuo ni telefonom.

Kako saznaje Press, Vuk je 5. januara na poligrafu detaljno ispitan o svemu za šta ga američka Agencija za zaštitu dece tereti - da li je slikao decu golišavu ili je to, kako je tvrdio, učinio sin Damjan, da li je nedolično dodirivao decu. Poligrafsko ispitivanje je na zahtev Vukovih advokata sproveo ovlašćeni američki detektiv i Vuk je istog dana dobio atest da je govorio istinu. Atest će 13. januara biti dostavljen sudu.

List navodi da je prema poslednjim informacijama FBI navodno pokrenuo istragu protiv Agencije za zaštitu dečjih prava da bi utvrdio da li su kršili verske slobode i građanska prava Nastasiji i Damjanu.

  • Novosađanin

    10.01.2011 10:59
    Odkud vam to?
    Ne, nisu im kršili građanska prava i verske slobode, jer su ona ipak deca (starosti 5 i 8 godina) pravoslavne vere (i slučajno etnički - Srbi), koja su (kako i logika kaže) predata na staranje dvema (deca su rastavljena da ne bi koristila srpski jezik) "muslimanskim porodicama" u Americi i nije im (odlukom Agencije za zaštitu dečjih prava) dozvoljeno da komuniciraju na maternjem srpskom jeziku!?
    Gore pomenuti (malecki) Nastićevi naslednci imaju američko i srpsko državljanstvo!
    TO JE DEMOKRATIJA NA AMERIČKI NAČIN!
  • Ja

    10.01.2011 08:20
    A ko će onda iskontrolisati FBI!? Totalno ludilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija