Čuružani odalamili Holanđanina motkom po glavi

Holanđanin Erik K. prebijen je u Čurugu zajedno sa svojim zetom Aleksom Milićevićem.

Holanđanin Erik K. prebijen je u Čurugu zajedno sa svojim zetom Aleksom Milićevićem.

Milićević kaže da su ga napale komšije besne jer je bacao petarde, a da su navodno pokušali i da mu gurnu bombu u usta. Nakon komešanja, pojavio se Erik, koji je istog trenutka dobio motkom po glavi, posle čega je pao u na zemlju.

Holanđaninov zet smatra da ih je od težih batina spasila činjenica da su napadači shvatili da je plavokosi momak stranac, jer su se udaljili čim je ovaj progovorio.

Građanski piše da su Holanđanin i njegov zet napadnuti jer su smetali komšijama bacajući petarde, pa su ovi odlučili da im na taj način stave do znanja da im se to ne sviđa.

  • Johny

    18.01.2011 14:22
    Gradski skup protiv krađe i nasilja
    Za 4 dana, je protest protiv krađe i nasilja, a sliku Alekse, koliko je izbegnut sukob, možete pogledati na Event-u FB stranice http://www.facebook.com/event.php?eid=181621161868319
  • Johny

    17.01.2011 01:26
    Ovo, što kažu, nije istina!
    Sve je to lepo i blago opisano samo u novinama! Ne da su se spasli...nego je Aleksa istrpeo teške telesne povrede(pokušaj ubistva) nanesene od strane gomile, skoro naseljenih, u Čurug, pripadnika romske nacionalnosti (koji su već jednom proterivani iz Čuruga zbog sličnih stvari) sa šipkama i raznim deškim sredstvima u glavu. Naime, petarde nisu bile problem, već se tu spominje nedavanje novca deci gore pomenute gomile za badnje veče! Teško krivično delo je izvršeno, razlog nisu petarde, posledice od strane mesne zajednice Čuruga ka naseljenicima u Čurug će tek izaći u javnost!
  • 15.01.2011 12:53
    @svedok
    ..e ja sam Bozic 25.decembar provela na jugu Fr,kao i Novu godinu i mogu reci, Tuluz je veliki gra 1,5mil stanovnika, i nije bilo petardi ni pucnjave, sto ne znaci da se ljudi nisu veselili,jos i te-kako su bili veseli,za Bozic je bio mir,to je poseban praznik,Nova godina je bila bucna i vesela ali samo to, a bilo je vatrometa, i okicene ulice, sve bljesti, prolaznici veseli ali ne i agresivni, inace tu zive mnogo naroda razlicite kulture i obicaja, i Kineza koji su tradicionalni po petardama i nema petardi da ti probije bubnu opnu kao da je haubica opalila....
    opet jedno vidjeno iskustvo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija