FOTO: Porodica u požaru ostala bez doma

Deo objekta u centru grada, na uglu ulica Jovana Subotića i Đure Jakšića, u potpunosti je izgoreo u požaru koji je izbio nešto posle tri sata ovog popodneva.

Deo objekta u centru grada, na uglu ulica Jovana Subotića i Đure Jakšića, u potpunosti je izgoreo u požaru koji je izbio nešto posle tri sata ovog popodneva.

Na sreću povređenih nema, a u stanu tročlane porodice koji je uništen, u trenutku kada je vatra buknula, nalazila se jedna osoba. Reč je o majci Jadranke, koja nam je rekla da je požar najverovatnije uzrokovan žeravicama, odnosno nepažnjom prilikom loženja vatre i telefoniranja: "Brzo je počelo sve da gori. Ona je samo istrčala napolje".

Do veće štete, odnosno širenja vatre na druge objekte koji se nalaze uz stan koji je izgoreo, nije došlo zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, čija je stanica u susedstvu, a iz koje su na mesto nesreće došla dva vozila. Desetak minuta nakon toga plamen se više nije video, ali je to bilo dovoljno da se uspaniče ljudi iz susednih dvorišta.

"Izašla sam napolje i vidim dim, ne mogu da dišem. Rekoh – šta je sad, šta se dešava i vidim da, ne da gori, nego užas jedan", priča jedna komšinica porodice koja je ostala bez stana. Iako u ovom slučaju nije reč o požaru uzrokovanom starim instalacijama, stanari s kojima smo razgovarali najviše se plaše požara koji se upravo zbog toga mogu desiti. (D.S.)


  • srdjan

    14.01.2011 20:51
    Aha, slučajan požar, kako da ne....
    Pitajte ih, da li možda neki investitor ne želi "slučajno" tu lokaciju....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija