I otac Dragana Racića izazvao udes

Dvojica policajaca lakše su povređena, kada je na njihovo službeno vozilo naleteo audi A6 kojim je upravljao direktor novosadske filijale "AIK banke" Slobodan Racić (52), nezvanično se saznaje.

Dvojica policajaca lakše su povređena, kada je na njihovo službeno vozilo naleteo audi A6 kojim je upravljao direktor novosadske filijale "AIK banke" Slobodan Racić (52), nezvanično se saznaje.

Vozač audija je na Keju žrtava racije naleteo na zadnji deo službenog pežoa, a lakše su povređeni policajci Aleksandar A. i Dejan L. iz stanice Stari grad. Oba vozila su se navodno kretala iz pravca Varadinskog mosta prema Ulici Maksima Gorkog.

Prema nezvaničnim informacijama, uzrok udesa je neprilagođena brzina, a vozač audija je imao nedozvoljenu količinu alkohola u krvi. Vozilo kojim je upravljao Racić, inače vlasništvo banke, poslato je na vanredni tehnički pregled.

Saznaje se da je Slobodan otac Dragana Racića (24), koji je nepravosnažno osuđen na 5 godina zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće 25. decembra 2009. godine, u Kisačkoj ulici, u kojoj su poginuli Nebojša Nikolić i Aleksandar Kalajdžić.

Nikolić i Kalajdžić nalazili su se u jugu, na koji je brzinom skoro trostruko većom od dozvoljene naleteo audi, kojim je pijan upravljao Racić. Njega je krajem aprila prošle godine, sudsko veće Višeg suda, kojim je presedavala Zlata Rodić Knežević, osudilo na pet godina zatvora, te na tri godine bez vozačke dozvole.

Na takvu odluku, žalile su se obe strane, a Racić je pušten na slobodu. Javna sednica novosadskog Apelacionog suda o ovom slučaju najverovatnije će biti održana u drugoj polovini januara.

 

  • Perica

    23.08.2011 13:24
    Koje ste vi budale
    Iz bliskih izvora znam da se Dragan ne oseca krivim , a njegovoj majci i sestri ne mozes ni spomenuti da je kriv odmah te zalede kao sagovornika.Kao ono pa sta, posvadjao se sa curom , razocarao se u ljubav.Da bi ga utesio posalje ga tata na Kubu (halo pod istragom a smije napustati zemlju!!!moze samo u Srbiji)Ovi sa lovom rade sto zele a vi tamburajte ovde i diskutujte, Na ulice i palite sve odreda , sudove, banke sve je to korumpirano ili cekajte da vas mlda Racicka ili njena majka zgaze na pesackom prelazu.
  • VladeX

    06.02.2011 15:22
    Nije naša stvar?!?
    @Ana
    Pobogu, kako možeš tako nešto da kažeš??? Alo bre, pa mlađi je UBIO dvojicu, a stariji je dvojicu poslao u bolnicu!!! Pa danas-sutra će tako mene ili meni nekog dragog da pokupe!!! Šta bi pričala da si ti ili neko tvoj, daleko bilo, stradali zbog bahatosti ove dvojice?!? Razmisli malo ti...
  • ana

    30.01.2011 22:06
    cudno
    Gospode Boze kakvi ste vi ljudi... Brinete se o tome da li ce Racici u zatvor ili ne! Pozabavite se svojim zivotima. Cisto sumnjam da su oni namjerno nesto uradili...To nije vasa stvar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija