Preporuka da se ne putuje u Tunis

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije preporučilo je građanima da zbog situacije u Tunisu, u narednom periodu ne putuju u tu zemlju.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije preporučilo je građanima da zbog situacije u Tunisu, u narednom periodu ne putuju u tu zemlju.

"Svim našim državljanima koji žive ili trenutno borave u Tunisu predstavnici ambasade i konzulata biće na raspolaganju kako bi im pružili svaku pomoć. Ministarstvo spoljnih poslova preporučuje građanima koji se nalaze u Tunisu da se pridržavaju mera bezbednosti i izbegavaju proteste i druga javna okupljanja", navedeno je u saopštenju.

Kon Tiki vraća turiste

Turistička agencija "Kon Tiki" planira da zbog situacije u Tunisu vrati turiste iz te zemlje čim bude ponovo otvoren vazdušni prostor, izjavila je predstavnica za medije te agencije Milica Žarković. Ona je rekla da "Kon Tiki" u Tunisu ima 65 turista i da oni nisu u opasnosti.

"Turisti su u mestima Sus, Port el Kantaui i Hamamet, a vodiči su im savetovali da tokom noći ostanu u hotelima. Vratićemo ih u Srbiju čim se ponovo otvori vazdušni prostor", rekla je Milica Žarković, dodajući da je agencija u kontaktu sa ambasadom Srbije u Tunisu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija