Manja subvencija za punto

Vlada Srbije odlučila je da ove godine kupovinu "punta" po sistemu "staro za novo" podstiče sa 600, umesto dosadašnjih 1.000 evra po vozilu.

Vlada Srbije odlučila je da ove godine kupovinu "punta" po sistemu "staro za novo" podstiče sa 600, umesto dosadašnjih 1.000 evra po vozilu, piše "Danas".

List piše, pozivajući se na nezvanične izvore, da u kompaniji "Fijat automobili Srbija" procenjuju da će se ta odluka negativno odraziti na plasman "punta", pa će Fijat morati da pronađe način da dodatno subvencioniše prodaju tog modela.

"Punto" će se i ove godine prodavati na kredit sa rokom otplate do sedam godina i godišnjom kamatom od 4,5 odsto.

  • XXL

    15.01.2011 13:40
    a+b+c
    Bas su neka sirotinja,ti Evropljani,kad ne kupuju nove aute!!! Evo u nasoj Srbiji,svi auto-prevoznici ce morati da kupuju nove automobile,jer je tako odlucila nasa VLADA! Tako da,ko jos,osim FIAT-a,nije dosao u Srbiju,neka pozuri!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija