Poginuo na autoputu

Jedna osoba je poginula, dok je druga teško povređena u sudaru koji se dogodio na autoputu između Novog Sada i Subotice.

Jedna osoba je poginula, dok je druga teško povređena u sudaru koji se dogodio na autoputu između Novog Sada i Subotice.

U saobraćajnoj nesreći kod Vrbasa, poginuo je 41-godišnji Predrag Grgić iz Subotice, dok je njegov saputnik u automobilu, 47-godišnji Zlatko N. iz Subotice teško povređen.

Portparolka Kliničkog centra Vojvodine, Jelena Jurišin, rekla je za Radio 021 da je on u vrlo teškom stanju, ali da mu je trenutno život van opasnosti.

"On je nakon ukazane lekarske pomoći prebačen na intenzivnu negu u novosadskom Urgentnom centru i njegovo stanje je sad stabilno", navodi ona.

Nesreća se dogodila juče kada je pežo, u kojem su se nalazili njih dvojica, iz nepoznatih razloga, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom, koji je vozio 41-godišnji Miroslav B. iz Zemuna, koji nije povređen. Policija radi na razjašnjavanju svih okolnosti ove saobraćajne nesreće.

  • alxxl

    23.01.2011 08:10
    starci
    nije mi jasno šta ovi ovde lupetaju.

    pun autoput na relaciji beograd-granica sa mađarskom je bio gotov do kraja prošle 2010 godine, sa dve trake i sa svim što je potrebno sem mosta na beški koji će biti gotov oko marta ove godien. nemojte, molim vas, to je izjavio naš mrkonjić, pa ne znam zbog čega sada svo to lupetanje?!

    ali sada ozbiljno:
    saučešće svim porodicama poginulih i unakaženih na tom putnom pravcu, i nadam se, da njihova žrtva neće biti uzaludna - političkoj garnituri i sivma koji oko toga odlučuju i imaju moć odlučivanja želim NAJMANJE ovakve stvari! možda to nije lepo sa moje strane, ali odogovornost je odgovornost, a ja više nemam nameru, da praštam...

    ... i ima još šta da se piše o tome....
  • Sosa

    22.01.2011 21:43
    Tako je!
    Prethodni komentatori mi uzeše reč iz usta. Koji autoput i dokle će se stvari u ovoj zemlji nazivati imenima koja znače samo lepe želje.
  • Dr Petrović

    22.01.2011 18:45
    Još jedna duša na "duše"
    Svi ti poginuli, izlomljeni, unakaženi, sve te unesrećene porodice i deca idu na dušu VAMA, POLITIČKIM LOPOVIMA, folirantima, lažovima, najgnusnijem talogu kanalizacije ljudske turbo-folk-nekulture, alavosti, lenjosti i javašluka.
    Nadam se da ovo čita makar jedan od tih zlih političkih ku.vara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija