Autoput Horgoš-Novi Sad gotov do 1.februara

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je da će severni krak Koridora 10 od Horgoša do Novog Sada biti završen do 1. februara, ocenivši da je "potrebno davati tesne rokove da bi građevinari brže radili".

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je da će severni krak Koridora 10 od Horgoša do Novog Sada biti završen do 1. februara, ocenivši da je "potrebno davati tesne rokove da bi građevinari brže radili".

"Više puta sam se opekao sa davanjem rokova, pa sam i sada svestan da je do 1. februara ostalo manje od deset dana. Ali, moramo postavljati rokove da ne bi bilo opuštanja", rekao je Mrkonjić.

  • Deleteboy

    03.02.2011 15:17
    35 januar 1756 kraj radova
    Ministar za lupanje rokova
    Kako nisi prognoziro da ce euro biti do kraja godine 150 dinara pa da znam da nece jer si ti lupio.

    Kada tebe slusam ili citam neku tvoju izjavu deluje mi da ministar moze biti svaka budala, a izgleda da moze. E moj Mrko bezi u penziju dok nisi zaglavio bukagije.
  • janko

    23.01.2011 21:09
    ???
    KOJE GODINE?
  • Suzy

    22.01.2011 18:36
    Rokovi
    Ako se ne varam, rok za zavrsetak radova je bio kraj 2010. godine. Prolazim tim putem prosecno jednom u dve nedelje, ali je ocigledno da je potrebno jos dosta da bi leva traka bila pustena u saobracaj... Na nekim mestima je prevucen asfalt, ali je na vecini delova jos uvek pesak i sljunak, a ima mesta i gde je samo zemlja raskopana. 10. februar je nemoguca misija, a ovo objasnjenje kako moraju postavljati rokove kako ne bi bilo opustanja, je u najmanju ruku, smesno!
    Ocigledno su prvobitni rok postavili zaboravivsi da gradjevinska sezona u Srbiji ne traje 365 dana u godini i da kakda pada sneg, ne moze da se radi... U svakom slucaju, bicu zadovoljna ako sve zavrse do kraja mandata ove Vlade, samo da ne spominju svaki drug dan neki novi rok.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija