Pešak poginuo na putu za Temerin

Pedesetsedmogodišnji Jova Gavrić iz Temerina poginuo je na putu Novi Sad - Temerin u blizini pumpe "Rimski", saznaje Radio 021.

Pedesetsedmogodišnji Jova Gavrić iz Temerina poginuo je na putu Novi Sad - Temerin u blizini pumpe "Rimski", saznaje Radio 021.

Njega je, dok je išao peške, usled neprilagođene brzine džipom udario 73-godišnji Kosta B. iz Bačkog Jarka. Nesreća se desila u subotu oko tri sata posle ponoći, a protiv Koste će biti podneta krivična prijava.

U drugom sudaru u Novom Sadu dve osobe su lakše povređene. Iako loši vremenski ulovi za vozače traju od sinoć, prema podacima saobraćajne policije bilo je svega deset lakših udesa, izuzimajući nesreću na Temerinskom putu.

  • NENAD

    19.02.2011 11:53
    Bravo milane,ziva istina,na kraju je priznao da je ubio coveka pa je namestio tatu...
  • canada

    27.01.2011 03:30
    strasno
    ZAR I TAKA POLICIJA TAMO POSTOJI KOJA BI SVOJ DOGADJAJ PRIKRILA KOME DA SE U DANASNJE VREME DA SE OBRATIMO TO JE ZNAK DA NA OVOME SVETU JE ISTO UBITI ZIVOTINJU I COVEKA SVE SMO DOCEKALI TO VAM JE + ZA SVET VELIKI POZZZ SA DALEKOG ZAPADAA
  • milan

    26.01.2011 23:00
    sumljivo
    mali je temerin tu se zna ko šta večera a kamoli takve gnusne stvari kad se urade

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija