Formirano preduzeće Koridori Srbije

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je danas da je formirano preduzeće "Koridori Srbije" koje će biti zaduženo za izgradnju Koridora 10 i autoputa od Beograda ka Crnoj Gori.

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je danas da je formirano preduzeće "Koridori Srbije" koje će biti zaduženo za izgradnju Koridora 10 i autoputa od Beograda ka Crnoj Gori.

"Preduzeće 'Koridor 10' je preraslo u 'Koridore Srbije', dakle ojačana je ta kadrovska struktura", rekao je Mrkonjić ističući da je na taj način dugoročno rešeno pitanje organizacije preduzeća za izgradnju i održavanje putne infrastrukture, "što je do sada bio jedan od naših najvećih problema".

Mrkonjić je objasnio da će sada za izgradnju i održavanje puteva u našoj zemlji biti zaduženi "Koridori Srbije" i Javno preduzeće "Putevi Srbije".

  • Deleteboy

    26.01.2011 19:43
    @Anonimus
    e moj Anonimuse nema od tih bukagija nista, gledacemo mi taj show program jos duuuuuuggooooo godina. Pre cu ja zbog neplacenog racuna za informatiku dobiti 5 godina i zaplenu imovne nego svi oni zajedno za sve grehove zadnjih 20 godina.

    Na kraju svi cemo pobeci u emigraciju ili pocrkati od gladi i hladoce, a oni ce biti drzava od 25 stanovnika i sa 25 ministara.
  • Scotch Bonnet

    26.01.2011 19:29
    Scenario
    Tunis, Albanija i Egipat. Sta te zemlje imaju zajednicko? Bio bi red zar ne?
  • deja vu

    26.01.2011 19:06
    http://www.youtube.com/watch?v=RrYIFNVwh_A

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija