Blic: Prelića štiti Luka Bojović

Odbegli Đorđe Prelić, koji je kao organizator ubistva Brisa Tatona u Beogradu osuđen na 35 godina zatvora, krije se pod zaštitom Luke Bojovića, piše "Blic".
Odbegli Đorđe Prelić, koji je kao organizator ubistva Brisa Tatona u Beogradu osuđen na 35 godina zatvora, krije se pod zaštitom Luke Bojovića, piše "Blic".

Prelić je iz Srbije pobegao 17. septembra 2009. godine, nekoliko sati nakon što je u centru Beograda, uoči utakmice Partizan-Tuluz organizovao napad na grupu Francuza. Od brutalno nanetih povreda, Bris Taton je 12 dana kasnije preminuo u beogradskom Kliničkom centru. Prelić, jedan od vođa ''Alkatraza'', podgrupe ''grobara'', najpre je pobegao u Holandiju, a policija je imala podatke da je iz Srbije izašao sa lažnim dokumentima i uz pomoć jednog policajca.

Iako je ovu informaciju kasnije potvrdio i ministar Ivica Dačić, ime osumnjičenog policajca nikada nije saopšteno niti je protiv njega pokrenuta istraga.

  • 31.01.2011 22:12
    Pogledajte mu lobanju, njemu ne treba licna karta. Ogromna vilica, nisko čelo, jako mali mozak.
  • Ja

    28.01.2011 19:20
    A šta mu se to desilo sa licem?
  • dusan

    28.01.2011 13:57
    Slika Srbije
    Slicnih je prepun grad sto najgore POLICIJA pomaze istim da umaknu zakonu, pljacka banaka narusavanje reda i mira gradjana, tuce na javnim mjestima SRBIJO to nije dobro

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija