Pink: Željko Mitrović je trovan

Televizija Pink objavila je da su u krvi vlasnika "Pink medija grupe" Željka Mitrovića nađeni otrovi i ocenila da sada policija i Tužilaštvo treba da utvrde ko stoji iza pokušaja trovanja.
Televizija Pink objavila je da su u krvi vlasnika "Pink medija grupe" Željka Mitrovića nađeni otrovi i ocenila da sada policija i Tužilaštvo treba da utvrde ko stoji iza pokušaja trovanja.

Kako se navodi na sajtu te televizije, toksikološko istraživanje obavljeno u Nemačkoj pokazalo je prisustvo arsenika, benzena, izotopa olova i nekih radioaktivnih supstanci u krvi Mitrovića, kao i da su u njegov organizam kontinuirano unošeni oko šest meseci. Analizama je isključena svaka genetska mogućnost bolesti.

Citira se i izjava doktora Nikole Milinića iz KBC "Bežanijska kosa" koji je negirao da uzrok aplastične anemije koja je dijagnostifikovana kod Mitrovića može da bude uzimanje opijata, kako su spekulisali pojedini mediji.

Mitroviću je pozlilo krajem decembra 2010. kada je primljen u KBC "Bežanijska kosa". Lečenje je nastavio u Nemačkoj.

  • Scotch Bonnet

    27.01.2011 13:41
    Za Vesnu
    Nije problem sta mi imamo u krvi, preziveli smo do sad, prezivicemo i od sad. Problem je sto mi nemamo nista u glavama, to se iz prilozenog vidi, samo pogledaj sta se sve emituje na TV-u i bice ti jasno.
  • Zombie

    27.01.2011 13:07
    Pa taj Mitrović truje Srbiju već godinama.
  • VESNA

    27.01.2011 11:55
    ON BAR ZNA
    A šta li svi mi imamo u krvi nakon bombardovanja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija