Potraga za osumnjičenim za ubistvo

Novosadska policija intenzivno traga za Sašom Jaćimovićem (1972) iz Sremske Kamenice, zbog postojanja osnovane sumnje da je ubio svoju nevenčanu suprugu Jasnu Kurteš (1966) iz Novog Sada.

Novosadska policija intenzivno traga za Sašom Jaćimovićem (1972) iz Sremske Kamenice, zbog postojanja osnovane sumnje da je ubio svoju nevenčanu suprugu Jasnu Kurteš (1966) iz Novog Sada.

Kako je saopšteno, osumnjičeni je visok 195 cm, na sebi ima crnu jaknu, teget pantalone i crne cipele. Policija apeluje na građane koji mogu da pomognu u pronalasku osumnjičenog da se jave na broj 064 /892 40 55 ili na 92.

Žena je pronađena mrtva u četvrtak oko 13 sati u stanu na Novom naselju. Ubijena je između 2 i 3 sata ujutro sa više hitaca iz pištolja, a pronašla ju je majka u stanu u Ulici Stevana Hristića 37. Ubica je provalio ulaz u zgradu, a zatim i vrata stana koji se nalazi u prizemlju. Njihova četvorogodišnja kćerka spavala je za to vreme u drugoj sobi. Posle ubistva, osumnjičeni je Jasnino telo pokrio čaršavom i otišao u nepoznatom pravcu. Devojčica se probudila oko deset sati, ne znajući da je majka mrtva.

Po pričama komšija, Jasna se u tu zgradu doselila pre dve, tri godine i živela je sa devojčicom. Ona je radila u "Naftagasu" u Šangaju. Jaćimović je zaposlen kao portir u kompaniji "Knjaz Miloš" na Sentandrejskom putu. Te noći je radio noćnu smenu, a prema nezvaničnim informacijama, oko ponoći je ispalio jedan hitac u vrata portirnice iz službenog pištolja, a zatim se uputio ka stanu svoje nevenčane supruge.

Prema rečima komšija, žena je sa ćerkom živela u stanu u koji se doselila pre tri godine, neposredno nakon razvoda. Nije jasno kako niko od komšija nije pozvao policiju posle nekoliko hitaca i lomljave stakla na ulaznim vratima.

  • Vedran

    28.01.2011 21:30
    Ništa me ne iznenađuje...
    Možda da su ljudi koji žive u zgradama kulturniji i ne bi pravili tako veliku buku i osvrnuo na to razvaljivanje vrata. Evo i dok ovo pišem (22.35h) neko lupa ko ne zdrav. Komšija obavezno lupa vratima kao da ih obija, sledeći stan stalno neko lupa u bilo koje doba dana. Tako da sam više oguglao na sve, taman i da meni neko počne da razvaljuje vrata mislim da ne bi ni primjetio dok ne uđe u stan.
  • milica

    28.01.2011 16:51
    iz komsiluka
    U pravu ste, dragi sugradjani: MENE JE SRAMOTA!!! I ne mogu da se pomirim sa tim da smo svi uredno u 7.00 ili 7.30 prosli pored razbijenog stakla na ulaznim vratima, zgrozili se prizorom i pozurili na posao. NISMO SE NI OSVRNULI DA POGLEDAMO, MOZDA BISMO VIDELI OTSKRINUTA VRATA, MOZDA BI NAS PILE MALO CULO,MOZDA BI SE OSMELILA DA SE JAVI, MOZDA, MOZDA, MOZDA....UZASNO ME GRIZE SAVEST, NE MOGU DA SPAVAM, DA MISLIM....U STA SMO SE PRETVORILI???KUDA ZURIMO I KUDA CE NAS SVE TO ODVESTI???
    Dobro smo ih poznavali, igrali se, druzili se...Puno toga o njima znamo.
    Kakav je to teret za petogodisnje dete???
    Uz sve to, pouzdano znam da je malena i neznog zdravlja, da, pored ostalog, ima problema sa jednim okom, da ne objasnjavam detalje.
    Ja sam odlucila da, u najskorije vreme, cim uspem da se o tome dogovorim sa njenom bakom, otvorim ziro racun namenjen malenoj drugarici i da vas sve zamolim da, u skladu sa svojim mogucnostima, ucestvujete. Moja porodica ce to sigurno uciniti. Napominjem da nije vazan iznos, vec mi se cini da tim gestom joj damo do znanja da nije sama u svojoj nesreci, da saosecamo...To je najmanje sto mozemo uciniti.
    Javljacu se i dalje, kad konkretizujem akciju. Unapred hvala svima na podrsci!
  • 13

    28.01.2011 13:05
    UZAS
    KOMSIJE ZAR VAS NIJE SRAMOTA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija