Čovek poginuo na ledu na ribnjaku u Futogu

Futožanin M. Ć. preminuo je večeras od posledica smrzavanja nakon što je propao kroz led u lokalnom ribnjaku i skoro tri sata proveo u vodi.

Futožanin M. Ć. preminuo je večeras od posledica smrzavanja nakon što je propao kroz led u lokalnom ribnjaku i skoro tri sata proveo u vodi. On je juče popodne, oko 15 časova, propao kroz led u futoškom ribnjaku, a akcija spasavanja potrajala je skoro tri sata, pa je M. Ć. sinoć tek oko 18 časova prebačen u Urgentni centar, piše "Blic".

Očevici kažu kako su oko 15 časova čuli zapomaganje iz ribnjaka i da su po glasu pretpostavili da je reč o starijem čoveku, verovatno između 60 i 70 godina.

Osim hitne pomoći, do ribnjaka su vrlo brzo stigli i vatrogasci koji su iz gumenog čamca razbijali led, a trebalo im je oko dva sata da stignu do nesrećnog čoveka.
  • Kyz@

    28.01.2011 09:02
    Pa kad ne znaš...ćuti!
    Sup Novi Sad je pre mnogo godina imao helikopter,kojim upravljao je moj komšija Ružičić.Beli sa plavim oznakama. Otprilike pre 25-30 godina, tada sam ja bio klinac i mahao mu. Gde si ti tada bio? U nekoj Krajini ili u nekom Vojvodjanskom glibu...na salašu?
    A, sa svojom vlašću možeš da se zakitiš. Dovukli ste se sa svih strana u Novi Sad, seli u foteljice, kao Bogom dani...plata, salce. Nadam se, nećete još dugo!
  • 28.01.2011 07:59
    Sramota.Nije ribnjak okan.Dva sata?Pa da je u Berlingovom moru bio bi spasen ranije .
  • Rina

    28.01.2011 02:08
    A ko je mogao da ga spase?
    Futožanin M. Ć. preminuo je večeras od posledica smrzavanja nakon što je propao kroz led u lokalnom ribnjaku i skoro tri sata proveo u vodi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija