Autobus sleteo sa puta kod Vranja

Autobus kompanije "Fudeks" sleteo je sinoć sa autoputa Niš - Vranje kod sela Prevalac i prevrnuo se, a prema najnovijim informacijama, povređeno je 15 putnika, od kojih dvoje teže.

Autobus kompanije "Fudeks" sleteo je sinoć sa autoputa Niš - Vranje kod sela Prevalac i prevrnuo se, a prema najnovijim informacijama, povređeno je 15 putnika, od kojih dvoje teže.

Portparol Policijske uprave Vranje Dragan Stamenković rekao je da se autobus sa 26 putnika, koji je saobraćao na relaciji Beograd-Skoplje, prevrnuo oko 20 časova u blizini Vranja. Niko od povređenih nije životno ugrožen, a istraga o nesreći je u toku.

Doktor Vranjskog zdravstvenog centra Ljubiša Stoiljković rekao je da je hitna pomoć prevezla do bolnice 15 putnika. Uglavnom se radi o prelomu rebara i povredama slabinskog dela.

  • ja

    30.01.2011 14:25
    ma šta da Vam kažem,pre nekoliko dana na autoputu Subotica Beograd,bila je veoma gusta magala,uslovi veoma teški za vožnju......kad projuri baš Fudeksov autobus....
    Zašto se nisam izneneadila ovoj vesti o prevrtanju...pa tako nešto je i za očekivati,voze kao sumanuti,a opet verujem i da su sami vozači pod pritiskom i umorni....treba uvesti REALNU I OBJEKTIVNU kontrolu koliko vozači prelaze kilometara u toku rdnog dana i da li se odmaraju nakon predjenih tura ili gazde zahtevaju....nemoguće....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija