U Makedoniju uskoro bez pasoša

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je da će Makedonija i Srbija uskoro imati režim prelaska granice bez pasoša.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je da će Makedonija i Srbija uskoro imati režim prelaska granice bez pasoša.

"Mi ćemo pripremiti sve uslove za prelaz granica s ličnom kartom. Kada premijeri Srbije i Makedonije budu imali sledeći sastanak, onda će se to potpisati i ozvaničiti", rekao je Dačić. Dodao je da se o tim pripremama razgovaralo i na poslednjem njegovom susretu sa makedonskom ministarkom unutrašnjih poslova Gordanom Jankulovskom.

On se ponovo založio za otvaranje novog graničnog prelaza između dve države kod mesta Ogut-Golema Crcorija, blizu tromeđe Makedonija-Bugarska-Srbija.

  • Martin

    29.01.2011 15:20
    Zato idu ljudi odavde dole. Na jezera i planine...
  • E

    29.01.2011 11:03
    baš sam srećan zbog toga, ubilo se
    makedonci slabo gde idu osim onog bokija 13. idu albanci i to ionako bez pasoša i viza. pa sad super, loviće ih policija i vojska po vojvodini i celoj srbiji. strašno, još nam to fali uz sve!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija