VIDEO: Četvoro povređeno u sudaru kod Novog Sada

U lančanom sudaru tri automobila, koji se dogodio jutros oko 10h na nadvožnjaku na putu za Kać, povređeno je četvoro ljudi.

U lančanom sudaru tri automobila, koji se dogodio jutros oko deset sati na nadvožnjaku na putu za Kać, povređeno je četvoro ljudi, kaže za Radio 021 portparolka Kliničkog centra Vojvodine, Jelena Jurišin. Prema njenim rečima, kod svih su konstatovane lakše telesne povrede.

"Lakše su povređeni J.Z. (1989), G.S. (1968), V.R. (1970) i A.B. (1984) i oni su odmah nakon lekarske pomoći u Urgentnom centru pušteni na kućno lečenje", navodi portparolka Kliničkog centra.

Detalji ove saobraćajne nesreće biće poznati nakon istrage, a pretpostavlja se da je razlog bilo preticanje na suženom delu magistralnog puta M-22.

 

  • Hank

    02.02.2011 15:57
    @nezavisni vojvođanin
    BG table imaju i vozila na lizing.
    Beograđani imaju svoj agresivni "stil" vožnje. Ono što mi je čudno su Somborci sa SVOJIM "stilom" :)
  • Jogi Letač

    31.01.2011 15:08
    Ja verujem da kad bi napravili put širok 200m da bi se našli neki kojima se baš žuri i koji bi se i tu kretali suprotno saobraćajnim propisima. Lepo se vidi da je tu puna linija, i ko nije kupovao dozvolu ili je dobio na lepe oči, zna da je tu zabranjeno preticanje. E sad, što se kod nas neko ko strogo poštuje saobraćajne propise smatra za mlakonju, to je drugi par rukava.
  • Nezavisni Vojvodjanin

    31.01.2011 14:52
    mora da su BG table
    ako ste primetili ovi iz BG nemaju strpljenja kad voze po nasem gradu,i uvek bas tako preticu gde se ne sme,na punoj liniji,pa na semaforima zauzmu krajnju desnu traku da niko nemoze uslovno desno a onda opale pravo ili cak skroz levo kako bi bili prvi na zelenom svetlu .....oni su face iz prestonice pa moze im se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija