Tadić smenjuje Čiplića i Dragina

Boris Tadić planira da smeni nekoliko ministara iz svoje stranke, jer ne može da sprovede ideju o rekonstrukciji Vlade kojoj se protivi Ivica Dačić.

Boris Tadić planira da smeni nekoliko ministara iz svoje stranke, jer ne može da sprovede ideju o rekonstrukciji Vlade kojoj se protivi Ivica Dačić.

Kako piše "Pres", rekonstrukcije definitivno neće biti, ali umesto toga Tadić planira da smeni ministra za ljudska i manjinska prava Svetozara Čiplića, ministra poljoprivrede Sašu Dragina, a lako je moguće da otkaz dobije i neko od "jačih" ministara iz DS-a. Ministar trgovine Slobodan Milosavljević, kojeg u javnosti zovu "Miškovićev ministar", najverovatnije će ostati jer DS nema dobru zamenu za njega.

List piše da Dačić nije spreman da se odrekne nijednog od svojih ministara, za razliku od lidera G17 Mlađana Dinkića koji je na primeru ostavke Tomice Milosavljevića pokazao da nema probleme sa svojim ministrima.

  • BUNTOVNIK S RAZLOGOM

    01.02.2011 13:37
    ...
    A zar ministre ne smenjuje premijer!?
  • Vojvodjanka

    01.02.2011 12:27
    Tadic smenjuje Ciplica i Dragina
    POstovani Predsednice Tadicu, a kada je na redu Bajatovic.
  • Mario

    01.02.2011 11:44
    Web site Dulić
    Mogao bi i Dulića ako je pametan. Ja znam da ako on ostane DS moj glas više neće videti. Ovu farsu sa sajtom doživljavam kao da mi je neko iz džepa izvukao pare, a posle me još i pljunuo jer sam ga nazvao lopovom kad sam ga uhvatio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija