Pretučen Novosađanin

Prošle noći je u Novom Sadu pronađen pretučen tridesetsedmogodišnji Novosađanin, sa povredama opasnim po život.

Prošle noći je u Novom Sadu pronađen pretučen tridesetsedmogodišnji Novosađanin, sa povredama opasnim po život.

Policija je, uz pomoć video-nadzora, ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičene - Gaja R. (1989) iz Ratkova i Vida P. (1972) iz Novog Sada. Oni se terete da su žrtvu tukli rukama, nogama i drvenom letvom i tako mu naneli teške telesne povrede.

Pretučeni Novosađanin je zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine, a dvojica osumnjičenih biće privedeni na saslušanje istražnom sudiji. Policija je saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv još trojice Novosađana koji se terete za učestvovanje u tuči.

Posle kraće svađe u jednoj kući u ulici Petefi Šandora na Telepu, Gaj i Vid su pretukli Miroslava Golubovića, a zatim ga prevezli do ulaza u Urgentni centar, gde su ga ostavili, nezvanično saznaje Novosadska televizija. Nekoliko sati kasnije oni su se vratili, verovatno da vide u kakvom je stanju, i tada su uhapšeni. Sva trojica živeli su zajedno u istoj kući.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da se Golubović trenutno nalazi na intenzivnoj nezi i da nije više u životnoj opasnosti.

  • oci novog sada

    17.02.2011 11:21
    naj novije
    miroslav podlegao povredama ... a naj gore je što su ti likovi petljali sa komšijom bivšim robijašem , bobanovim-čodinim vojnikom ,koji je bio na teveu kako ga hapse i nalaze mu oružje i drogu , i to nakon robije ... ali ovo je srbija ... njegove sestre tast je policajac s funkciju pa ga lepo oslobodiše i on dovuče te likove u kraj ... a i dalje pink kafana radi ...
  • Milos

    02.02.2011 07:53
    komentar
    Verovatno video nadzor bolnice :) od ovog gradskoh jos niko nije "pao".
  • Petar

    02.02.2011 07:37
    !
    A jesu li došli da ga obiđu ili da ga dotuku?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija