Dulić: Autoput do kraja godine

Ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić izjavio je danas da je rok za završetak autoputa Horgoš - Novi Sad 15. jul, dok će do 10. oktobra biti završen ipsilon krak, odnosno deo od Subotice do Kelebije.
Ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić izjavio je danas da je rok za završetak autoputa Horgoš - Novi Sad 15. jul, dok će do 10. oktobra biti završen ipsilon krak, odnosno deo od Subotice do Kelebije.

Dulić je prilikom posete Subotici rekao da je preduzeće Koridor 10 potpisalo aneks ugovora za završetak autoputa, kojim su određeni rokovi za izgradnju punog profila te saobraćajnice.

"Do kraja godine biće završen kompletan autoput sa svim neophodnim saobraćajnicama", istakao je Dulić i dodao da će najzad biti izgrađen moderan autoput koji će povezivati prestonicu sa mađarskom granicom.

  • Deleteboy

    01.02.2011 21:15
    Expert Dr.Dulitl
    Od toliko babica autoput nece biti gotov NIKADA. Uzmi ti tvojih 25k jura i cuti lopove do kraja mandata. Pa da li vi (ne)radite autoput SU-NS ili igrate loto i pogadjate brojeve 01.03, 15.07, 10.10 itd... ala se vi dobro zezate na racun ovog jadnog naroda. Samo da krene narod prvi cu uzeti neko motku. JOJ samo da vam vidim ledja. Ljut sam ko.... svasta bih sada napisao.
  • Mika tehnika

    01.02.2011 18:32
    Nema šanse...
    ... da bude gotov do kraja ove godine. Most kod Beške neće biti gotov do kraja ove godine. Možda "Y" krak i bude gotov i put SU-NS, međutim to NIJE gotov auto-put. Potrebno je da se spoji sa auto-putem BG-ZG kod Batajnice, a to nije ni u najavi da počne. Čak mi se čini da još nije ni eksproprisano zemljište na toj trasi od Čumeta, Miškovića, Beka i sl.
  • Dr Petrović

    01.02.2011 17:01
    Buldozeri
    Kreće konvoj buldozera iz Kolubare u mobu,25 sati dnevno će da rade, 32 dana u mesecu, sve možete da vidite na sajtu ministarstva zdravlja www.26000ojra.com

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija