Železnice Srbije otkazale voz za SNS simpatizere

"Železnice Srbije" otkazale su Srpskoj naprednoj stranci unapred dogovoren i plaćen prevoz građanja iz Novog Sada na miting u Beogradu, zakazan za subotu.

"Železnice Srbije" otkazale su Srpskoj naprednoj stranci unapred dogovoren i plaćen prevoz građanja iz Novog Sada na miting u Beogradu, zakazan za subotu.

Zamenik šefa naprednjaka Aleksandar Vučić je rekao da je SNS sa "Železnicama Srbije" ne samo sklopila ugovor, već i uslugu unapred platila, ocenivši otkazivanje prevoza kao "vrhunac bezobzirnosti". Vučić je objasnio da je reč o elektromotornom vozu, koji je na protestni skup u prestonicu trebalo da doveze Novosađane, naglasivši da su "Železnice Srbije" javno preduzeće, a da su spremne čak i da im vrate novac, ne bi li broj građana na mitingu bio manji.

U "Železnicama Srbije" kažu da je ugovor sa naprednjacima sklopljen pre 15 dana, ali da su, u međuvremenu, stručne službe utvrdile da putnički vagoni iz rezerve, koji je trebalo da zamene one koji bi prevozili građane na miting, ne ispunjavaju tehničke uslove, s obzirom na izuzetno niske temperature. Naprednjacima će novac, naglasili su u tom preduzeću, biti vraćen danas.

  • Martin

    02.02.2011 20:48
    Eto Dorian, poslušaj šta ti pametan čovek zbori (RADE). A pomenutog gradonačelnika sticajem okolnosti znam pošto smo isto godište. Taj ti je sad državni sekretar a za dve godine je odjednom "nabavio" i odela i fakultet koje je falio. Ali ni to nema veze sa temom ili kako ti kažeš, problematikom, he, he...
  • Rade

    02.02.2011 19:56
    @ Dorian Gray
    E zemljače, mislim da si promašio adresu za ono što ti se desilo.Koliko je meni poznato "dođoši" uglavnom glasaju za SRS ili sad SNS!E vidiš, ove dve stranke nikada nisu bile na vlasti u Srbiji.U Novom Sadu jeste bila Maja Gojković ali je njeno "demokratsko preobraženje" dokatz da razmišlja isto kao njeni sadašnji partijski drugovi:Tadić, Dinkić, Pajtić, Đelić,Dačić..., a ti su u zadnih 10-tak godina ostavili milion ljudi bez posla!Trebalo bi njih vratiti odakle su došli, u p.... m......Inače da te "utešim" i ja sam bez posla ali zbog "sposobnih" i "experata" koji su 2000. došli na vlast!Ako ne znaš prvi kikindski "demokratski" gradonačelnik je bio svršeni srednjoškolac, član LSV, koji ne da nije radio, već ni odelo nije znao da obuče!I zbog takvih nem je ovako dobro, a odakle su, "čiji su", najmanje je važno.Važno je da li su lopovi i da li imaju obraz!
  • Martin

    02.02.2011 15:22
    @ Dorian Gray
    He, he, e moj problematičaru... Kakve veze imaju JP u NS sa iznajmljivanjem voza za miting. Ti nekom da kažeš da je glup, ha, ha...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija